Σε διέλευση μαχητικού αεροσκάφους οφείλεται ο… πρωινός κρότος στη Ρόδο

Σε διέλευση μαχητικού αεροσκάφους οφείλεται ο… πρωινός κρότος στη Ρόδο

Σε διέλευση μαχητικού αεροσκάφους οφείλεται ο… πρωινός κρότος στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 7811 ΦΟΡΕΣ

Στο σπάσιμο του φράγματος του ήχου, από μαχητικό ή μαχητικά αεροσκάφη που πέταξαν κοντά στο νησί της Ρόδου, οφείλεται σύμφωνα με όλα τα δεδομένα ο πρωινός κρότος που έγινε αντιληπτός από σε πολλές περιοχές του νησιού μας.

Από τις αναφορές αναγνωστών μας, ο θόρυβος αυτός που ακούστηκε σαν έκρηξη λίγο πριν τις 8 το πρωί κι έγινε αντιληπτός από την περιοχή των Αφάντου έως και την Ιαλυσό.

Από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν μέχρι αυτή την ώρα οι αρμόδιες αρχές (αστυνομία και πυροσβεστική) αποκλείστηκε το ενδεχόμενο να σημειώθηκε κάποιας μεγάλης έκτασης έκρηξη στο νησί και όπως όλα δείχνουν ο κρότος αυτός οφείλεται σε διέλευση μαχητικού αεροσκάφους που πέταξε κοντά στη Ρόδο με υψηλή ταχύτητα σπάζοντας το φράγμα του ήχου.

Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που καταγράφεται τέτοιο περιστατικό, αφού και στο παρελθόν έχουν σημειωθεί παρόμοια γεγονότα, στη διάρκεια αναχαιτίσεων ανάμεσα σε Ελληνικά και Τουρκικά αεροσκάφη που παραβίασαν τον ελληνικό εναέριο χώρο.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έγινε κάποια επίσημη ανακοίνωση από το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για το συγκεκριμένο περιστατικό.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο