ΠΑΕ Διαγόρας: Χωρίς σοβαρά προβλήματα

ΠΑΕ Διαγόρας: Χωρίς σοβαρά προβλήματα

ΠΑΕ Διαγόρας: Χωρίς σοβαρά προβλήματα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 141 ΦΟΡΕΣ

Χωρίς σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα, ο Διαγόρας ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για το αυριανό τοπικό ντέρμπι με τη Ρόδο στο πλαίσιο της συνέχειας του πρωταθλήματος της Super League 2.

Οι «κυανέρυθροι» θέλουν να τα δώσουν όλα για να διεκδικήσουν το «τρίποντο» το οποίο τους είναι πλέον άκρως απαραίτητο μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα τα οποία τους έχουν κρατήσει χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια
Ανακοίνωση με αφορμή τα εισιτήρια της αυριανής αναμέτρησης εξέδωσε χθες η διοίκηση του «Γηραιού». Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 ανακοινώνει ότι στο παιχνίδι με την ομάδα της Ρόδου, την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022 στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου «Ο Διαγόρας» στις 14:45, για τη “Super League 2” (Β΄όμιλος-20ή αγωνιστική) τα εισιτήρια είναι περιορισμένα.

Επίσης, ανακοινώνει ότι δεν θα διατεθούν στα εκδοτήρια του Σταδίου πριν από τον αγώνα. Θα προπωλούνται μέχρι την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι από τα γραφεία της ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 στη Λέσχη του Συλλόγου.

Ακόμα, θα προπωλούνται την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022 έως τις 9 μ.μ. και το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022 από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ. Την Κυριακή, ημέρα του αγώνα από τις 9 π.μ. έως τις 12 το μεσημέρι. Οι φίλαθλοι θα έχουν πρόσβαση στο Στάδιο από την «Θύρα 2» και «Θύρα 6».

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”