Α' κατηγορία Δωδεκανήσου: Μόνος στην κορυφή ο Ιάλυσος!

Α' κατηγορία Δωδεκανήσου: Μόνος στην κορυφή ο Ιάλυσος!

Α' κατηγορία Δωδεκανήσου: Μόνος στην κορυφή ο Ιάλυσος!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 472 ΦΟΡΕΣ

Ένα γκολ που σημείωσε ο Ρούσσος μόλις στο 8’, έκρινε το χθεσινό ντέρμπι κορυφής του ΑΕΡΑ με τον Ιάλυσο που έγινε στο γήπεδο του πρώτου.

Οι «ερυθροκίτρινοι» επικράτησαν με 1 – 0 και πλέον έμειναν μόνοι τους στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου, τρεις βαθμούς μπροστά από την ομάδα του Ανδρέα Σταύρου.

Το παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Αφάντου ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι και το παρακολούθησε πάρα πολύ κόσμος που σχεδόν γέμισε το γήπεδο. Σε άλλα χθεσινά παιχνίδια που έγιναν, ο Ακουσίλαος επικράτησε με 4 – 0 εκτός έδρας του Ορφέα και πήρε βαθιά ανάσα ενόψει της συνέχειας σε ό,τι έχει να κάνει με τη «μάχη» της παραμονής. Τα τέρματα σημείωσαν οι Κώστας (10’), Παπουρδάνος (20’), Γιάννης Σάββας (37’) και Βασίλης Σάββας (62’). Οι δυο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Νίκα (Ορφέας) και Σινά (Ακουσίλαος) στο 70’.


Πολύτιμο «τρίποντο» πήρε και η Δόξα Ψίνθου η οποία επικράτησε με 2 – 0 του Απόλλωνα Καλυθιών στο γήπεδό της. Με το νέα νίκη ασφαλώς και ατενίζει με μεγάλη αισιοδοξία το μέλλον της στο πρωτάθλημα. Σκόραραν οι Κρεκούκιας (60’) και Κωστομοίρης (90’).
Ο Διγενής Κοσκινού επανήλθε στις επιτυχίες, κερδίζοντας εκτός έδρας τον Κλεόβουλο με 2 – 1. Οι Λινδιακοί άνοιξαν το σκορ με τον Γκίκα στο 52’ αλλά οι Κοσκινιάτες «απάντησαν» αμέσως ισοφαρίζοντας στο 60’ με τον Σιαμαντούρα. Πήραν τη νίκη στο 67’ με τέρμα που σημείωσε ο Παπασταμάτης (2 – 1).

Νίκες για Διαγόρα Βατίου και Αναγέννηση Ασφενδίου
Σε ό,τι αφορά τον 1ο όμιλο, στα μοναδικά παιχνίδια που έγιναν χθες, Διαγόρας Βατίου και Αναγέννηση Ασφενδιού προχώρησαν με νίκες. Η ομάδα του Γιάννη Καμπούρη νίκησε στον Έμπωνα την τοπική Αναγέννηση με 5 – 0 με τέρματα των Σέγκνις (11’, 30’) Λαζίδη (54’), Μπανουσάι (70’) και Ντάλλα (86’).


Οι Κώοι επικράτησαν εντός έδρας του Άρη Αρχαγγέλου. Ο Θωνιάτης άνοιξε το σκορ στο 12’ (1 – 0) αλλά ο Πρίφτι ισοφάρισε στο 40’ (1 – 1). Στο 56’ ο Σπύρου έδωσε το προβάδισμα στην Αναγέννηση (2 – 1) και στο 59’ ο Δημήτρης Πης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 3 – 1.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”