Για βιασμό ανήλικης θα δικαστεί 32χρονος Ιρανός

Για βιασμό ανήλικης  θα δικαστεί 32χρονος Ιρανός

Για βιασμό ανήλικης θα δικαστεί 32χρονος Ιρανός

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 421 ΦΟΡΕΣ

Για βιασμό κατ’ εξακολούθηση σε βάρος μίας ανήλικης κοπέλας, κατηγορείται 32χρονος Ιρανός που θα δικαστεί την προσεχή εβδομάδα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου.

Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης τον Σεπτέμβριο του 2018, όταν έγινε η καταγγελία σε βάρος του αλλοδαπού που σήμερα είναι 32 ετών.
Όλα ξεκίνησαν όταν στις 19 Σεπτεμβρίου 2018 εμφανίστηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Κω, μία φίλη της ανήλικης κοπέλας και κατήγγειλε ότι η 15χρονη εξαναγκάζεται να συναντιέται με τον 32χρονο (τότε ήταν 28 ετών) από φόβο.

Άμεσα αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες και κατάφεραν να εντοπίσουν τον 32χρονο αλλά και την ανήλικη, η οποία – σύμφωνα με πληροφορίες- παραδέχτηκε ότι είχε βιαστεί!

Πιο συγκεκριμένα, βάσει των ίδιων πληροφοριών, η 15χρονη είχε πει πως αρχικά, στις 13 Σεπτεμβρίου 2018, ο 32χρονος προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ενώ στη συνέχεια στις 14, 16, 17 και 18 Σεπτεμβρίου 2018 με απειλές την εξανάγκασε σε ολοκληρωμένη ερωτική πράξη.

Η ανήλικη κοπέλα ισχυρίστηκε πως οι συναντήσεις τους γίνονταν μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν και πως πήγαινε στο ραντεβού τους από φόβο μην τυχόν και την χτυπούσε, διότι την απειλούσε.

Μετά την καταγγελία ο 32χρονος Ιρανός συνελήφθη και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω για τα περαιτέρω, ενώ είχε διαταχθεί και η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης και η λήψη DNA από την ανήλικη.

Η υπόθεση, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κω, παραπέμφθηκε σε δίκη η οποία προσδιορίστηκε να γίνει στις 4 Απριλίου από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου.

Διαβάστε ακόμη

45χρονος κατηγορείται για κατοχή 24 γραμμαρίων κοκαΐνης

Σύλληψη νεαρών τουριστών που επιχείρησαν να κατεβάσουν την ελληνική σημαία έξω από την ασφάλεια Ρόδου

32 συλλήψεις στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων την περασμένη εβδομάδα στα νησιά του Ν. Αιγαίου

Στο εδώλιο 56χρονος Αλβανός για 20 «φιξάκια» με χασίς

Πατέρας και γιος στο εδώλιο επειδή πουλούσαν είδη «μαϊμού»

Εντοπισμός και διάσωση 35 αλλοδαπών και σύλληψη του διακινητή τους στη Ρόδο

Κατηγορούνται ότι εξασφάλιζαν κατάλυμα σε παράτυπες μετανάστες στη Ρόδο

75χρονος επιχειρηματίας κατηγορείται για λαθρεμπορία κατ’ εξακολούθηση