Επίδειξη δύναμης και κυριαρχία του Κλεάνθη Κυριάκου στο “Mad Dog Promotion”

Επίδειξη δύναμης και κυριαρχία του Κλεάνθη Κυριάκου στο “Mad Dog Promotion”

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 965 ΦΟΡΕΣ

Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα μαχητικά σπορ στη Ρόδο είναι πια εμφανής από τις επιδόσεις των αθλητών μας σε διοργανώσεις εκτός νησιού με υψηλό φυσικά το επίπεδο του συναγωνισμού.

Το περασμένο Σάββατο ο Κλεάνθης Κυριάκου από τη “Zongas Team” αντιμετώπισε τον Κώστα Τσίμαρη στο “Rail Entertainment Studio” του Πειραιά, και ήταν ο κυρίαρχος στο main event του “Mad Dog Promotion by Cosmote TV”, κατακτώντας τον τίτλο της διοργάνωσης στα -81 κιλά.

Ο Ροδίτης μαχητής του kick boxing μάλιστα, κέρδισε με διακοπή από τον διαιτητή στον τέταρτο γύρο, έπειτα από νοκ ντάουν που είχε καταφέρει, αλλά γενικά ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και καθήλωσε όλους όσοι τον παρακολούθησαν.
Με όρους Κ1, τα χτυπήματα ήταν συνεχή στον πρώτο γύρο και οι δύο αθλητές έδειξαν ότι δεν ήταν διατεθειμένοι να κάνουν… βήμα πίσω, μέχρι την τελική επικράτηση και την ανάδειξη του καλύτερου.

Ο Ροδίτης αθλητής ωστόσο ήταν καλύτερος στον δεύτερο γύρο, με τα σερί χτυπήματα που πέρναγε στο κεφάλι να έχουν τα πρώτα αποτελέσματα κάτω από το αριστερό μάτι του μαχητή από τα Ιωάννινα, μιας και ξεκίνησε να πρήζεται.
Καθώς ο Κλεάνθης Κυριάκου συνέχιζε στα σημεία να είναι καλύτερος, ο Κώστας Τσίμαρης άρχισε στον τρίτο γύρο μια γερή αντεπίθεση που κατέληξε να πετυχαίνει νοκ ντάουν. Ένα αριστερό χτύπημα μάλιστα βρήκε καλά από κοντινή απόσταση στο σαγόνι τον Κλεάνθη Κυριάκου και τον πήγε κάτω. Ο διαιτητής τον μέτρησε και ο «πόλεμος» που έκαναν συνεχίστηκε.

Η εμπειρία και η απίστευτη δύναμη του Κλεάνθη Κυριάκου μέτρησαν στον τέταρτο γύρο, όταν και στόχευσε στο κεφάλι του αντιπάλου, αφού το πρήξιμο του Γιαννιώτη αθλητή της “Pantazis Team” είχε μεγαλώσει επικίνδυνα . Ο διαιτητής ωστόσο σταμάτησε τον αγώνα για να προστατεύσει την υγεία του μαχητή κι έτσι ο Κλεάνθης Κυριάκου αναδείχθηκε νικητής.

Οι φίλοι των μαχητικών σπορ μπορούν ν’ απολαύσουν τον αγώνα τους, καθώς κι όλη τη διοργάνωση του “Mad Dog Promotion” ως pay-per-view μέσα από το questfighting.com στον παρακάτω σύνδεσμο :
https://www.questfighting.com/product/event-ticket-mad-dog-tournament/ .

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”