Βραβεύτηκαν οι μικροί καλλιτέχνες

Βραβεύτηκαν οι μικροί καλλιτέχνες

Βραβεύτηκαν οι μικροί καλλιτέχνες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 387 ΦΟΡΕΣ

Πολύχρωμες ζωγραφιές, μελωδικές παιδικές φωνές και πολλά λαμπερά χαμόγελα, σε μια υπέροχη εκδήλωση βράβευσης των μικρών καλλιτεχνών της Ρόδου, διοργάνωσαν η Οργανωτική Επιτροπή του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου και η Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας στο Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Δήμου Ρόδου, στις 9 Απριλίου 2022, ενόψει της διοργάνωσης του 7ου Μαραθωνίου της Ρόδου.

Η εκδήλωση άνοιξε με τη χορωδία του νηπιαγωγείου του Κολλεγίου Ρόδου, υπό τη διεύθυνση της κυρίας Ματίνας Κούλλαρου, ενώ την παρουσίαση έκανε η κυρία Νατάσσα Κούλλαρου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου κυρία Μαριέτα Παπαβασιλείου, η Πρόεδρος της Παιδικής Πινακοθήκης Ελλάδας κυρία Αικατερίνα Λέγγου, ο Πρόεδρος του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης Δήμου Ρόδου κύριος Σέργιος Αϊβάζης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού κύριος Χρήστος Μπάρδος και η παγκόσμια πρωταθλήτρια κυρία Σοφία Σακοράφα.

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας