Στη Ρόδο η Ελίζαμπεθ Τέιλορ μετά το τέλος της «Κλεοπάτρας»

Στη Ρόδο η Ελίζαμπεθ Τέιλορ μετά το τέλος της «Κλεοπάτρας»

Στη Ρόδο η Ελίζαμπεθ Τέιλορ μετά το τέλος της «Κλεοπάτρας»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 183 ΦΟΡΕΣ

ΦΛΑΣ στο παρελθόν - Εν Ρόδω Κυριακή 6 Μαΐου 1962 Αριθ. Φύλλου 3319

ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ «ΚΛΕΟΠΑΤΡΑΣ» Η ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΤΑΙΗΛΟΡ ΘΑ ΕΛΘΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΡΟΔΟΝ

Αναμένονται η Μαρία Σέλλ, η Κλαούντια Καρντινάλε και η Άννιτα Έκμπεργκ
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΡΜΑΤΟΡΙ • ΔΕΝ ΘΑ ’ΡΘΗ Ο ΣΑΡΛΩ


Η Ελίζαμπεθ Ταίηλορ πρόκειται να επισκεφθή κατά το θέρος την Ρόδον.

Συμφώνως προς εγκύρους πληροφορίας, δι’ ειδικώς ναυλωθείσης θαλαμηγούς, υπό αυστηρόν «ιγκόγνιτο». Η επίσκεψις της Λίζ θα γίνη μετά το πέρας του γυρίσματος της υπερπαραγωγής «Κλεοπάτρα», είναι άγνωστον δέ ποιός την φοράν αυτήν θα είναι ο συνοδός της, δεδομένου ότι έχει χωρίσει από τον Έντυ Φίσερ, με τον οποίον είχεν επισκεφθή προ έτους την Ρόδον.

Η Ελίζαμπεθ Ταίηλορ θα επισκεφθή επίσης και άλλας ελληνικάς νήσους, ως και τας Αθήνας.
Εξ άλλου, κατά το προσεχές θέρος πρόκειται να έλθουν η Μαρία Σέλλ, η Κλαούντια Καρντινάλε, η Αννίτα Έκμπεργκ και ο σκηνοθέτης Ρενέ Κλεμάν.

Επίσης θα αφιχθή ο Ισπανός σκηνοθέτης Αρματόρι, ο οποίος θα προβή εις βολιδοσκόπησιν διά το γύρισμα μιας νέας ταινίας του εις Ρόδον.
Τέλος ο Τσάρλυ Τσάπλιν εματαίωσε την άφιξίν του, διότι, ως εδήλωσε, θα απασχοληθή με το γύρισμα της τελευταίας ταινίας του.

ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΕΦΘΑΣΕ ΜΕ ΜΕΣΙΣΤΟΝ
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΔΥΤΗΣ ΜΕΤΕΦΕΡΘΗ ΕΙΣ ΡΟΔΟΝ
ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΣΠΟΓΓΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ Η ΣΟΡΟΣ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗ ΕΙΣ ΚΑΛΥΜΝΟΝ

Χθές απόγευμα κατέπλευσεν εις την Ρόδον το σπογγαλιευτικόν σκάφος «Κωνσταντίνος», νηολογίου Καλύμνου 36, με μεσίστιον την σημαίαν του, μεταφέρον νεκρόν τον πλοίαρχόν του Βελισσάριον Βελισσαρίου, ετών 65.

Ο νεκρός είναι το πρώτον θύμα της εφετεινής σπογγαλιευτικής περιόδου, απεβίωσε δέ ολίγας ώρας μετά την προσβολήν του εκ της νόσου των δυτών, πλησίον της Τήλου. Το πλήρωμα των περισυνέλλεξε, του παρέσχε πάσαν δυνατήν βοήθειαν και εκίνησεν αμέσως το σκάφος προς την Ρόδον, αλλ’ ο Βελισσαρίου, ο οποίος ειργάζετο και ως δύτης, υπέκυψεν εις το μοιραίον ανοικτά της Χάλκης.

Άμα τω κατάπλω του σπογγαλιευτικού επελήφθη της υποθέσεως το Κεντρικόν Λιμεναρχείον Ρόδου, το οποίον εμερίμνησε διά την μεταφοράν του νεκρού εις το Νοσοκομείον, όπου επιστοποιήθη ο θάνατος.
Κατά σχετικάς πληροφορίας, το σκάφος θα αποπλεύση εκ Ρόδου μετά την ολοκλήρωσιν της διαδικασίας εις Κάλυμνον, όπου θα αφήση τον νεκρόν και θα αναχωρήση εκ νέου διά σπογγαλιείαν.

ΤΗΝ 24ην ΜΑΪΟΥ Ο ΕΡΑΝΟΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟΥ
Δι’ εγκυκλίου της Διευθύνσεως Διαφωτίσεως του Υπουργείου Προνοίας προς τους Διευθυντάς των Υγειονομικών Κέντρων και Κέντρων Κοινωνικής Προνοίας Δωδεκανήσου, γνωστοποιείται ότι υπό της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας θα διενεργηθή πανελλήνιος έρανος εις μέν τας πόλεις την 24ην Μαΐου, εις δε διά την ύπαιθρον την 27ην ιδίου μηνός. Σκοπός του εράνου είναι η επικουρία της κρατικής προσπαθείας εις τον αγώνα κατά του καρκίνου, διά της εξασφαλίσεως των οικονομικών προϋποθέσεων, αι οποίαι θα επιτρέψουν την εδραίωσιν του Αντικαρκινικού αγώνος εν Ελλάδι επί συγχρόνων επιστημονικών αντιλήψεων.

Διαβάστε ακόμη

Φλας στο παρελθόν, 1964: Σήμερον τα ανεπίσημα εγκαίνια της πινακοθήκης

ΦΛΑΣ στο παρελθόν, 1964: Ενώ αναμένεται ο δήμαρχος κρίσιμος θα είναι η νέα εβδομάς δια τον δήμον

Φλας στο παρελθόν, 1964: Επιτυχίαν εσημείωσεν ο χθεσινός έρανος

Φλας στο παρελθόν 1964, Υπερπαραγωγή βερύκοκων στ' Αφάντου!

Φλας στο παρελθόν 1964, Το "Ελάκι" προσάραξε...

ΦΛΑΣ στο παρελθόν 1964, Αγωγή κατά του κ. Δημάρχου...

Φλας στο παρελθόν 1964, 1.000 και πλέον άτομα μετανάστευσαν σ' ένα τετράμηνο...

Φλας στο παρελθόν 1964, Καρεκλιές και ξύλο για το κέρδος...