Θύμα εκβιαστών Ελληνοαμερικανός ηθοποιός

Θύμα εκβιαστών Ελληνοαμερικανός ηθοποιός

Θύμα εκβιαστών Ελληνοαμερικανός ηθοποιός

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 334 ΦΟΡΕΣ

Ο Ελληνοαμερικανός ηθοποιός John Stamos έγινε στόχος ενός ζευγαριού εκβιαστών από το Μανχάταν, οι οποίοι τον απείλησαν να βγάλουν στη δημοσιότητα φωτογραφίες που θα καταστρέψουν τη φήμη του αν δεν λάβουν 700.000 δολάρια. Το ζευγάρι συνελήφθη και βρίσκεται

Ο Ελληνοαμερικανός ηθοποιός John Stamos έγινε στόχος ενός ζευγαριού εκβιαστών από το Μανχάταν, οι οποίοι τον απείλησαν να βγάλουν στη δημοσιότητα φωτογραφίες που θα καταστρέψουν τη φήμη του αν δεν λάβουν 700.000 δολάρια. Αμέσως, ο δικηγόρος του ηθοποιού επικοινώνησε με το FBI, το οποίο συνέλαβε το ζευγάρι.

Ο Stamos έλαβε ένα περίεργο email στο οποίο ένα ζευγάρι ισχυριζόταν πως έχει στη διάθεσή του φωτογραφίες του ίδιου από ένα πάρτυ στο οποίο παρευρέθηκε το 2004 στη Φλόριντα, οι οποίες σύμφωνα με τους ίδιους ήταν ικανές να καταστρέψουν τη φήμη του. Παρ'όλα αυτά, δεν είναι γνωστό τι απεικονίζουν οι εν λόγω φωτογραφίες.

Το περιστατικό συνέβη στα τέλη του περασμένου χρόνου και η δίκη ορίστηκε για τον Ιούλιο. Οι ομοσπονδιακοί πράκτορες, ωστόσο, επέμεναν ότι οι φωτογραφίες δεν υπάρχουν και ότι η προσωπική ζωή του καλλιτέχνη δεν θα εξεταστεί στην εν λόγω δίκη. "Σίγουρα, πληροφορίες που προέρχονται από κάποιον ηθικό άνθρωπο όπως η Μητέρα Τερέζα είναι πολύ πιο αξιόπιστες από ότι πληροφορίες από κάποιον με φήμη ανάλογη της Lindsay Lohan", δήλωσε πράκτορας του FBI.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!