Ένα animation κατατροπώνει την Έκλειψη

Ένα animation κατατροπώνει την Έκλειψη

Ένα animation κατατροπώνει την Έκλειψη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 437 ΦΟΡΕΣ

Μία εβδομάδα μόνο κράτησαν οι χαρές και τα πανηγύρια για τους συντελεστές της τρίτης ταινίας της σειράς ''Twilight'', ''Eclipse''. Ένα animation, το ''Despicable'' ήρθε να την διώξει από τον θρόνο της με διπλάσιες εισπράξεις στο box office...

Μία εβδομάδα μόνο κράτησαν οι χαρές και τα πανηγύρια για τους συντελεστές της τρίτης ταινίας της σειράς ''Twilight'', ''Eclipse''. Ένα animation, το ''Despicable Me'' ήρθε να την διώξει από τον θρόνο της με διπλάσιες εισπράξεις στο box office...

Το τρισδιάστατο animation ''Despicable Me'' με τις φωνές των Steve Carell και Jason Segel κατέκτησε την κορυφή οδηγώντας την ''Έκλειψη'' σε ταπεινωτική ήττα, αφού συγκέντρωσε μέσα σε μία εβδομάδα 60,1 εκ δολάρια έναντι 33,4 της Έκλειψης.

Αυτό συνιστά κυριολεκτικά ελεύθερη πτώση στις εισπράξεις και τα εισιτήρια της Έκλειψης, που φαίνεται ότι δεν έχει αρκετό κοινό για να την διατηρήσει στην κορυφή για περισσότερες εβδομάδες.

Το Despicable Me έκανε κυριολεκτικά την έκπληξη. Τέτοιες εισπράξεις δεν τις περίμεναν ούτε οι παραγωγοί του. ''Θα ήμαστε ευτυχισμένοι με 30 εκ.'' δηλώνουν, αλλά η πορεία της ταινίας στο box office ξεπέρασε τις προσδοκίες τους.

Πάντως για να είμαστε δίκαιοι, η ''Έκλειψη'' σε 12 μέρες προβολής μόνο άσχημα δεν τα έχει πάει, με συνολικές εισπράξεις που φτάνουν τα 237 εκ. δολάρια.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!