Η Άννα Ασπρά, από την Κάσο, στέφθηκε Μις Ελληνική Ανεξαρτησία 2022 στις ΗΠΑ

Η Άννα Ασπρά, από την Κάσο, στέφθηκε Μις Ελληνική Ανεξαρτησία 2022 στις ΗΠΑ

Η Άννα Ασπρά, από την Κάσο, στέφθηκε Μις Ελληνική Ανεξαρτησία 2022 στις ΗΠΑ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 536 ΦΟΡΕΣ

Η Άννα Ασπρά, η οποία έλκει την καταγωγή της από την Κάσο ανακηρύχτηκε νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς και γνώσεων που διοργάνωσε το απόγευμα της Κυριακής, 15 Μαϊου, στο Σταθάκειο Κέντρο, στην Αστόρια η πολιτιστική επιτροπή της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης.

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν μόνο τέσσερες υποψήφιες, οι οποίες εξέπληξαν το ακροατήριο με το ήθος και την υπερηφάνεια για την ελληνική καταγωγή και όπως επεσήμανε και η κ Νομική Καστανά και οι τέσσερις ήταν νικήτριες. Πρόκειται για τις Ευαγγελία Γεωργέλη, η οποία αναδείχτηκε Α’ Αναπληρωματική «Μις Ανεξαρτησία», Ελένη – Μαρία Τσικίτα, η οποία αναδείχτηκε Β’ Αναπληρωματική «Μις Ανεξαρτησία» και την Κατερίνα Παπαδάτη, η οποία εκλέχτηκε «Μις Εύβοια».

Το συντονισμό του διαγωνισμού έφεραν εις πέρας με επιτυχία από την επιτροπή με συμπροέδρους την Νομική Καστανά και την κοινωνιολόγο και συνάμα δημοσιογράφο, Δρ. Δέσποινα Αφεντούλη.

Η επιτροπή των Κριτών, η οποία απαρτίζονταν από τους Αμαλία Μπουρνιά, Κωνσταντίνο Ευκαρπίδη, Βανέσσα Καρβέλη, Σοφία Στρουμπάκη και Κώστα Τσούκαρη έλαβε υπόψη της πολλούς παράγοντες συμπεριλαμβανομένων των απαντήσεων στον διαγωνισμό γνώσεων, καθώς επίσης και την εμφάνισή τους. Και το έργο τους κατά κοινή ομολογία ήταν δύσκολο, διότι οι υποψήφιες εξέπληξαν το κοινό με τις απαντήσεις τους και γενικότερα με την εμφάνισή τους.

Στην εκδήλωση παρέστησαν η Δέσποινα Αναστασίου, η οποία έχει εκλεγεί Μις Ανεξαρτησία το 2020 και η Αικατερίνη Τσαμπά (Α’ Αναπληρωματική), οι οποίες λόγω της πανδημίας δεν πρόλαβαν να παρελάσουν το 2020.

Η Δέσποινα Αναστασίου παρέλασε όμως στην παρέλαση της Φιλαδέλφειας, που όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» έλαβε χώρα στις 20 Μαρτίου 2022.

Πηγή www.anamniseis.net

Διαβάστε ακόμη

Πήρε εξιτήριο η 68χρονη Ειρήνη Ταχλιαμπούρη

Η εορτή του Αγίου Σάββα του Νέου του εν Καλύμνω στο Σίδνεϋ

Πέθανε ο Πήτερ Άγγελος, ο Καρπάθιος δικηγόρος που έφτιαξε αυτοκρατορία στις ΗΠΑ

Η 77η Χοροεσπερίδα της κοινότητας Λέρου στην Αμερική

Εορτάστηκε στη Βαλτιμόρη η 76η επέτειος της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου

Την 76η επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου γιόρτασαν οι Δωδεκανήσιοι στην Αμερική

«Την ουσία να είσαι Έλληνας» γιόρτασαν οι Δωδεκανήσιοι της Μελβούρνης

Εκδήλωση στην Αυστραλία για την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου