Ε. Χαραλαμποπούλου: Δεν είναι στις σκέψεις μου να είμαι υποψήφια βουλευτής στις εκλογές

Ε. Χαραλαμποπούλου: Δεν είναι στις σκέψεις μου  να είμαι υποψήφια βουλευτής στις εκλογές

Ε. Χαραλαμποπούλου: Δεν είναι στις σκέψεις μου να είμαι υποψήφια βουλευτής στις εκλογές

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 220 ΦΟΡΕΣ

Στις πληροφορίες που την θέλουν να είναι υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ στα Δωδεκάνησα αναφέρθηκε μιλώντας στον “Sky Rodos” η πρόεδρος της ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου της Ν.Δ. κ. Έφη Χαραλαμποπούλου.

«Δεν είναι στις σκέψεις μου αυτό. Εγώ είμαι πρόεδρος της ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου της Ν.Δ. Έχω δουλειά να κάνω σε αυτόν τον τομέα. Οι εκλογές είναι σε έναν χρόνο. Επομένως δεν έχουμε λόγο να συζητήσουμε τώρα για τέτοια θέματα», δήλωσε η κ. Χαραλαμποπούλου.

Επίσης, αναφέρθηκε στην ομιλία του Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ με αφορμή και την ανακοίνωσή της.
«Πρόκειται για εξαιρετικά επωφελή για τα συμφέροντα και το κύρος της πατρίδας μας επίσκεψη. Όλοι οι Έλληνες αισθανθήκαμε υπερήφανοι, καθώς η χώρα μας βαδίζει με δύναμη και αυτοπεποίθηση, κάτι που είχε χαθεί. Ο Πρωθυπουργός μίλησε για όλα», είπε.

Εξέφρασε τη διαφωνία της με την τοποθέτηση που έκανε νωρίτερα ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Β’ Περιφέρειας Αθηνών κ. Παναγιωτόπουλος και είπε:

«Έχει σημασία σε ποιο ακροατήριο απευθύνεται κανείς και πώς θέτει τα ζητήματα. Ο Πρωθυπουργός πήγε απόλυτα προετοιμασμένος και δεν άφησε κάτι απέξω. Ακόμη και μη αναφερόμενος στο όνομα της Τουρκίας όλοι κατάλαβαν σε ποιον αναφέρονταν. Ξεκίνησε μιλώντας για την Ουκρανία και την αποστολή βοήθειας και ξεκαθάρισε ότι δεν θα γίνει δεκτή κάθε επίθεση στην εθνική κυριαρχία», δήλωσε η κ. Χαραλαμποπούλου.

Σε ερώτηση για το πώς εξελίσσεται η κατάσταση σε τοπικό επίπεδο.
«Είναι μια θητεία που είχε πολλές κρίσεις. Αντιμετωπίστηκαν από την κυβέρνηση επιτυχώς αφού απλώθηκε δίχτυ προστασία σε όλους και τους ασθενέστερους. Ακόμη και για την ακρίβεια υπήρξαν μέτρα, ώστε κανείς να μην μείνει μόνος του. Αυτά σε συνδιασμό με την επίσκεψη της Ν.Δ. αναβαθμίζουν την εικόνα. Εμείς θα κάνουηεμ ότι καλύτερο για τα νησιά μας και ο Πρωθυπουργός για την Ελλάδα», τόνισε.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Παππάς, υφυπουργός Ναυτιλίας: «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου»

Μ. Κόνσολας: «Υπόθεση όλων μας η αναβάθμιση της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο»

Μ. Κόνσολας: «Μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε Κάρπαθο, Σύμη, Αστυπάλαια και σε περιοχές της Ρόδου»

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση των Τομέων του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα

Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με την Υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου για τις άδειες φορτηγών

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη από τη Νίσυρο για την επίσκεψη των Σακελλαρίδη και Σαράντη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο