Στην ασφάλεια Ρόδου εξετάζονται δύο ύποπτοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Στην ασφάλεια Ρόδου εξετάζονται δύο ύποπτοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Στην ασφάλεια Ρόδου εξετάζονται δύο ύποπτοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1814 ΦΟΡΕΣ

Έχει έρθει κλιμάκιο από την Αθήνα για να συνδράμει τις έρευνες της Ασφάλειας

Δύο άτομα εξετάζονται αυτή την ώρα στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Ρόδου, ως ύποπτοι για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 43χρονου που εξακολουθεί να παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση

Σταθερή αλλά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 43χρονου Ροδίτη

Σταθερή αλλά κρίσιμη εξακολουθεί να είναι η κατάσταση της υγείας του 43χρονου που βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος στον χώρο όπου διέμενε επί της Ρόδου – Καλλιθέας.
Την ίδια ώρα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου αλλά και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματικών Ερευνών που έχει έρθει από την Αθήνα για τον σκοπό αυτό, ερευνούν σε βάθος την υπόθεση με στόχο τη διαλεύκανσή της.


Την αισιοδοξία του για τον εντοπισμό του ή των δραστών από τους αστυνομικούς εκφράζει με δηλώσεις του στη «Ροδιακή» ο δικηγόρος του 43χρονου κ. Βασίλης Μπέης, ο οποίος και έκανε γνωστό ότι ήδη οι αδελφές του θύματος βρίσκονται καθ’ οδόν για το νησί μας από την Αυστραλία όπου διαμένουν. Οι συγγενείς του 43χρονου προτίθενται να κινήσουν κάθε δυνατή διαδικασία για να εντοπιστεί ο άνθρωπος που έχει κάνει κακό στον αδελφό τους.

Πιο αναλυτικά, ερωτηθείς για την κατάσταση της υγείας του 43χρονου ο κ. Μπέης δήλωσε στη «Ροδιακή» τα εξής:
«Από ό,τι γνωρίζουμε η υγεία του είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Κρίνεται μεν σταθερή αλλά πολύ σοβαρή. Παραμένει διασωληνωμένος και έχει υποστεί σοβαρά τραύματα».

Γιατροί και νοσηλευτές από τις βραδινές ώρες στις 30 Μαΐου που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου ο 43χρονος καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον κρατήσουν στη ζωή. Ωστόσο η κατάσταση της υγείας του εξαιτίας των σοβαρών τραυμάτων που φέρει, χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα σοβαρή και κρίσιμη.

Όπως είναι γνωστό, ο 43χρονος εντοπίστηκε περίπου στις 10 το βράδυ στις 30 Μαΐου 2022 στον χώρο όπου διαμένει, από τους αστυνομικούς να είναι αιμόφυρτος και έχοντας τραύματα στο κεφάλι (κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις), στον άνω θώρακα και στον λαιμό.

Οι διωκτικές αρχές της περιοχής συλλέγουν και αξιολογούν κάθε στοιχείο που υπάρχει για την υπόθεση και το οποίο δύναται να βοηθήσει στη διαλεύκανσή της. Χθες αργά το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η αυτοψία που πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς στον χώρο όπου διέμενε ο 43χρονος και όλα τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν εξετάζονται με πολύ μεγάλη προσοχή.

«Αυτό που γνωρίζουμε επίσημα είναι ότι οι διωκτικές μας αρχές είναι κοντά στο να διαλευκάνουν την υπόθεση, υπάρχουν στοιχεία. Πιστεύουμε ότι από πλευράς Ασφάλειας σύντομα μπορεί να φθάσουν ακόμη και σε σύλληψη» δήλωσε στη «Ροδιακή» ο δικηγόρος κ. Βασίλης Μπέης.

Ο ίδιος εξήγησε και τους λόγους που ο 43χρονος διέμενε στο συγκεκριμένο ακίνητο επί της Ρόδου – Καλλιθέας, ενώ ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε ήταν άστεγος.
«Το ακίνητο που έμενε ο 43χρονος ήταν συνιδιοκτησίας του με τις αδελφές του που βρίσκονται στην Αυστραλία και οι οποίες μάλιστα βρίσκονται καθ’ οδόν προκειμένου να του συμπαρασταθούν και να τον φροντίσουν.

Δεν ήταν άστεγος, απλώς η κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο χώρος αυτός, έδινε την εντύπωση αυτή, ο λόγος όμως που έμενε εκεί ήταν συγκεκριμένος: για να προστατεύσει την περιουσία αυτή, διότι σε προηγούμενα διαστήματα ήταν μισθωμένο σε συγκεκριμένα άτομα, τα οποία οφείλουν και πάρα πολλά μισθώματα και κινδύνευε να χάσει την κατοχή ή ακόμη και την κυριότητα του ακινήτου».

Ο κ. Μπέης πρόσθεσε επίσης ότι ο 43χρονος ήρθε και υπηρέτησε στον τόπο μας τη στρατιωτική του θητεία και δούλευε πλέον εδώ με σκοπό να μείνει στο νησί μας και να εκμεταλλευθεί κάποια μικρή περουσία που του έχει αφήσει ο πατέρας του.

Διαβάστε ακόμη

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια

Σύλληψη 22χρονου στην Κω για κροτίδες και δυναμίτες

Συνελήφθη 30χρονος σερβιτόρος για άγρα πελατών