Δύο τσιγγάνοι είναι οι δράστες της απόπειρας ανθρωποκτονίας του 43χρονου

Δύο τσιγγάνοι είναι οι δράστες της απόπειρας ανθρωποκτονίας του 43χρονου

Δύο τσιγγάνοι είναι οι δράστες της απόπειρας ανθρωποκτονίας του 43χρονου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2249 ΦΟΡΕΣ

Βρέθηκε το σίδερο που τον χτύπησαν στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός του

Εξιχνιάστηκε, στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, η απόπειρα ανθρωποκτονίας του 43χρονου ημεδαπού που διαπράχθηκε βραδινές της 30ής Μαΐου 2022 στη Ρόδο.

Η εξιχνίαση επετεύχθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου με τη συνδρομή των Εγκληματολογικών Υπηρεσιών (Δ.Ε.Ε.-Γ.Ε.Ε.) της Ελληνικής Αστυνομίας.
Για την υπόθεση αυτή ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο ημεδαποί ηλικίας 34 και 50 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και οπλοχρησία.

Ειδικότερα, κατά τη διενέργεια αυτοψίας στον χώρο του περιστατικού και τη συλλογή - αξιολόγηση προανακριτικών δεδομένων και στοιχείων, προέκυψαν ευρήματα που προσδιόριζαν τα δύο συλληφθέντα άτομα ως ύποπτα.
Χθες νωρίς το πρωί προσήχθησαν, από αστυνομικούς που χειρίζονταν την υπόθεση, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, όπου εξεταζόμενοι παραδέχθηκαν και περιέγραψαν την πράξη τους.

Όπως διακριβώθηκε, οι δύο δράστες βραδινές ώρες της 30ής Μαΐου 2022 εισήλθαν στο οικόπεδο όπου διέμενε ο 43χρονος με σκοπό να εντοπίσουν-αφαιρέσουν ηλεκτρολογικό υλικό, ωστόσο έγιναν αντιληπτοί, διαπληκτίστηκαν μαζί του, τον τραυμάτισαν με σιδερένιο αντικείμενο και τράπηκαν σε φυγή.
Το αντικείμενο που χρησιμοποίησαν βρέθηκε και κατασχέθηκε. Οι δράστες συνελήφθησαν έπειτα από έκδοση σχετικού εντάλματος και θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ο 43χρονος
Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 43χρονου Ροδίτη, ο οποίος δίνει μάχη μαζί με τους γιατρούς του νοσοκομείου της Ρόδου προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή.
Ο 43χρονος βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος στον χώρο όπου διέμενε επί της Ρόδου – Καλλιθέας.

Την αισιοδοξία του για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών από τους αστυνομικούς είχε εκφράσει από την πρώτη στιγμή με δηλώσεις του στη «Ροδιακή» ο δικηγόρος του 43χρονου κ. Βασίλης Μπέης, ο οποίος και έκανε γνωστό ότι ήδη οι αδελφές του θύματος βρίσκονται καθ’ οδόν για το νησί μας από την Αυστραλία όπου διαμένουν.
Οι συγγενείς του 43χρονου συνέδραμαν επίσης με κάθε δυνατή διαδικασία για να εντοπιστεί ο άνθρωπος που έχει κάνει κακό στον αδελφό τους.

Γιατροί και νοσηλευτές από τις βραδινές ώρες στις 30 Μαΐου που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου ο 43χρονος καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον κρατήσουν στη ζωή. Ωστόσο η κατάσταση της υγείας του εξαιτίας των σοβαρών τραυμάτων που φέρει, χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα σοβαρή και κρίσιμη.

Διαβάστε ακόμη

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια

Σύλληψη 22χρονου στην Κω για κροτίδες και δυναμίτες

Συνελήφθη 30χρονος σερβιτόρος για άγρα πελατών