Ιάλυσος: Ισχυρός διοικητικά, κινείται δυναμικά

Ιάλυσος: Ισχυρός διοικητικά, κινείται δυναμικά

Ιάλυσος: Ισχυρός διοικητικά, κινείται δυναμικά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 472 ΦΟΡΕΣ

Ισχυρός διοικητικά και πανέτοιμος να κινηθεί δυναμικά, ενόψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας είναι ο Ιάλυσος. Αυτό είναι το συμπέρασμα που βγήκε από την προχθεσινή γενική συνέλευση που έκαναν οι «ερυθροκίτρινοι» και που είχε στόχο να ξεκινήσουν τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το δ.σ. παραμένει το ίδιο, με τη μόνη διαφορά ότι προστέθηκαν ορισμένα μέλη, τα οποία είναι πανέτοιμα να ενισχύσουν τον Μιχάλη Χατζηνικήτα και τους συνεργάτες του, ενόψει της επιστροφής της ομάδας σε Εθνικές Κατηγορίες. Σχετικές ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν άμεσα και από εκεί και πέρα θα δοθεί προτεραιότητα στο θέμα της επίσημης γνωστοποίησης της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Χαντέ.

Ο έμπειρος προπονητής, όπως έχουμε γράψει ξανά, έχει συμφωνήσει με την ομάδα του νησιού μας και είναι πανέτοιμος να προσφέρει και πάλι τις υπηρεσίες του, επιστρέφοντας σε γνώριμα λημέρια μιας και, όπως είναι γνωστό, είχε εργαστεί και στο πρόσφατο παρελθόν και πάλι στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Όπως φαίνεται, η επίσημη ανακοίνωση για τον Χαντέ θα γίνει άμεσα και εν συνεχεία θα προχωρήσει ο αγωνιστικός σχεδιασμός που θα αφορά αρχικά στις ανανεώσεις συνεργασιών με τους παίκτες που και πέρσι αγωνίζονταν στην ομάδα στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”