Δεν κατεβάζει Ανδρικό ο Αρχάγγελος ΑΣΚ και το …σκέφτεται για τις υποδομές

Δεν κατεβάζει Ανδρικό ο Αρχάγγελος ΑΣΚ και το …σκέφτεται για τις υποδομές

Δεν κατεβάζει Ανδρικό ο Αρχάγγελος ΑΣΚ και το …σκέφτεται για τις υποδομές

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 276 ΦΟΡΕΣ

Μόνο απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις του Αρχάγγελος ΑΣΚ κι αυτή έχει να κάνει με τις αρνητικές εξελίξεις των τελευταίων βδομάδων που αφορούν στην κατασκευή του κλειστού της Λειβάδας. 

Ως γνωστόν, την περασμένη Τετάρτη, η επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νεκτάριου Σαντορινού έφερε ξανά στο προσκήνιο το έργο αυτό και το χρονοδιάγραμμα κατασκευής του σε συνάρτηση με ό,τι ουσιαστικά για… διαφημιστικούς λόγους ανακοινωνόταν στο πρόσφατο παρελθόν από τον δήμο και την περιφέρεια με την… περιβόητη Διαβαθμιδική. 

Παρ’ όλα αυτά οι παράγοντες του συλλόγου έχουν πάψει πια να ελπίζουν σε κάθε προοπτική αισιόδοξη και δεν φαίνεται να στηρίζονται ούτε στα ΣΔΙΤ, ώστε ν’ αποκτήσουν τη δική τους αθλητική στέγη. 

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η οριστική απόφαση για μη συμμετοχή του ανδρικού τμήματος τη νέα περίοδο στο πρωτάθλημα.

ανείς από τον Αρχάγγελος ΑΣΚ δεν είναι διατεθειμένος να υποβάλλει προπονητή και παίκτες στη… δοκιμασία του να κάνουν προετοιμασία σε κλειστά γήπεδα …μεταμεσονύκτιες ώρες ή να πληρώνουν ιδιωτικές εγκαταστάσεις, αφού δεν θα τηρούνται τ’ αυτονόητα. 

Οι προπονήσεις των υποδομών ωστόσο, συνεχίζονται στο ανοικτό γηπέδάκι του Β’ Δημοτικού Σχολείου στον Αρχάγγελο, υπό τις οδηγίες του Παντελή Μισσού, αλλά για την τύχη κι αυτών των τμημάτων θα παρθούν αποφάσεις πριν το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Κανείς, δηλαδή, δεν μπορεί να ξέρει αν θα λειτουργούν και πώς…

Οι εξελίξεις συνεχώς τρέχουν κι έτσι κάθε μέρα θα παίζει τον δικό της σημαντικό ρόλο για τη γενικότερη παρουσία του Συλλόγου, που τα τελευταία τέσσερα χρόνια έδωσε αγώνες, ώστε η νεολαία της Νότιας Ρόδου γενικότερα να έχει μια αθλητική εγκατάσταση που ν’ αξίζει. 

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”