Η Three Sixty Marketing από τις πρώτες εταιρείες της Ρόδου με υβριδικό μοντέλο εργασίας!

Η Three Sixty Marketing από τις πρώτες εταιρείες της Ρόδου με υβριδικό μοντέλο εργασίας!

Η Three Sixty Marketing από τις πρώτες εταιρείες της Ρόδου με υβριδικό μοντέλο εργασίας!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 905 ΦΟΡΕΣ

Η Three Sixty Marketing, ένα σύγχρονο marketing agency στη Ρόδο, υιοθετεί το υβριδικό μοντέλο εργασίας και γίνεται μία από τις πρωτοπόρες εταιρείες στα Δωδεκάνησα που θα εφαρμόσει, σε σταθερή βάση, τον συνδυασμό εργασίας από το γραφείο και το σπίτι.

Το νέο μοντέλο που θα εφαρμοστεί από την 11η Ιουλίου 2022, προβλέπει, μεταξύ άλλων παροχών, τη δυνατότητα εργασίας από το σπίτι για κάποιες ημέρες τον μήνα, με κυλιόμενο πρόγραμμα, σε όσους το επιθυμούν.

Σε ό,τι αφορά τη δυνατότητα εργασίας από το σπίτι, η εταιρεία έχοντας δοκιμάσει με επιτυχία την εφαρμογή της τηλεργασίας κατά τη διάρκεια της πανδημίας και ανταποκρινόμενη σε μια σύγχρονη εργασιακή και κοινωνική πραγματικότητα, δεν διστάζει να προχωρήσει και σε αυτό το μέτρο.

Μάλιστα, ο Μιχάλης Ίκουτας, Managing Partner της Three Sixty, δήλωσε στη «Ροδιακή»: «Ο σκοπός που υιοθετούμε το νέο υβριδικό μοντέλο εργασίας, είναι γιατί πιστεύουμε ότι αυτό θα βοηθήσει στο work-life balance όλης της ομάδας μας και θα αυξήσει την παραγωγικότητα, φέρνοντας ανανεωμένες ιδέες, σύγχρονες προτάσεις και στρατηγικά πλάνα που θα οδηγήσουν στην ανέλιξη των υπαρχόντων αλλά και των μελλοντικών projects μας».

Διαβάστε ακόμη

Πάμε Στοίχημα: Περισσότερα από 24 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

To ΝΕΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ των Super Market Παναγιωτάς είναι εδώ!

ΚΙΤΡΙΝΟ ή ΠΡΑΣΙΝΟ τι να επιλέξω;

Sissitio ...Πανδαισία γεύσεων, αισθήσεων και εμπειριών

Τα Mymarket στηρίζουν για 2η χρονιά τους εργαζομένους τους που θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους!

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Η Meeting Point Hotel Management Hellas, αναζητά για τα ξενοδοχεία της στη Ρόδο, που φέρουν τα brands LABRANDA, Βοηθό Λογιστή

Νέους συνεργάτες για να στελεχώσουν το δυναμικό της αναζητά η Caterplus