Κοντά σε τρεις μεταγραφές ο Ιάλυσος;

Κοντά σε τρεις μεταγραφές ο Ιάλυσος;

Κοντά σε τρεις μεταγραφές ο Ιάλυσος;

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 332 ΦΟΡΕΣ

Μέσα στην εβδομάδα είναι πιθανό να γίνουν γνωστές τουλάχιστον τρεις μεταγραφές του Ιάλυσου, οι οποίες θα αφορούν σε παίκτες εκτός συνόρων της Δωδεκανήσου.

Όπως έχουμε γράψει ξανά, οι «ερυθροκίτρινοι» θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους και τέσσερις παίκτες μη Ρόδιους οι οποίοι θα είναι σε θέση να προσφέρουν σημαντικές εμπειρίες και να βοηθήσουν και τους ντόπιους ποδοσφαιριστές.

Οι πληροφορίες της «Αθλητικής Ροδιακής» αναφέρουν ότι τρεις από αυτούς τους ποδοσφαιριστές έχουν βρεθεί και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.

Είναι παίκτες που αγωνίζονται από τη μεσαία γραμμή και μπροστά και εκτιμάται ότι είναι σε θέση να βοηθήσουν πολύ την ομάδα του νησιού μας στη νέα προσπάθεια που θα κάνει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Δεν ανησυχούν για Μωϋσάκο
Παρά την αναπάντεχη τροπή που πήρε το θέμα της μεταγραφής του 20χρονου Μωϋσάκου από τον Αστέρα Παστίδας, στον Ιάλυσο δεν φαίνεται να ανησυχούν.

Εκτιμούν μάλιστα ότι το θέμα θα τελειώσει θετικά για την ομάδα τους το αμέσως επόμενο διάστημα. Και αυτό διότι πιστεύουν ότι το όλο ζήτημα, είναι απλά μια παρεξήγηση η οποία πολύ εύκολα μπορεί να λυθεί και αυτό θα γίνει πολύ σύντομα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ποδοσφαιριστής είχε ανακοινωθεί από τους «ερυθροκίτρινους» ως μεταγραφή, με τον Αστέρα Παστίδας όμως να διαψεύδει αργότερα με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!