Στην εταιρεία ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ η διαχείριση και συντήρηση της ύδρευσης από το φράγμα Γαδουρά

Στην εταιρεία ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ η διαχείριση και συντήρηση της ύδρευσης από το φράγμα Γαδουρά

Στην εταιρεία ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ η διαχείριση και συντήρηση της ύδρευσης από το φράγμα Γαδουρά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1092 ΦΟΡΕΣ

Η εταιρεία ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ, αναδείχθηκε ομόφωνα από την Οικονομική Επιτροπή της περιφέρειας, προσωρινός ανάδοχος της υπηρεσίας που αφορά τη διαχείριση, λειτουργία και συντήρηση της ύδρευσης Ρόδου από το φράγμα Γαδουρά.

Ο σχετικός διαγωνισμός για την υπηρεσία ύψους 18.709.677 ευρώ διεξήχθη ηλεκτρονικά και η συγκεκριμένη εταιρεία προσέφερε έκπτωση 2% με το ποσό να διαμορφώνεται πλέον στα 18.344.717 ευρώ.

Η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής στο θέμα: Λήψη απόφασης επί του 1ου Πρακτικού (1ο και 2ο στάδιο – Αποσφράγιση και Αξιολόγηση (υπό)φακέλων «Δικαιολογητικά Συμμετοχής» - «Τεχνικής Προσφοράς» - «Οικονομικής Προσφοράς» και «Ανάδειξη Προσωρινού Αναδόχου») της Διεξαγωγής του Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού με Αρ. Συστήματος (ΕΣΗΔΗΣ): 163288,1, για την Παροχή Υπηρεσίας με τίτλο: «Παροχή Υπηρεσιών Διαχείρισης, Λειτουργίας και Συντήρησης του Έργου: «Ύδρευση Ρόδου από το φράγμα Γαδουρά» έχει ως εξής:

«Αποφασίζει Ομόφωνα

1. Εγκρίνει το από 22-07-2022 1ο Πρακτικό της επιτροπής διαγωνισμού που αφορά το (1ο και 2ο Στάδιο – Αποσφράγιση και Αξιολόγηση (υπό)φακέλων: «Δικαιολογητικά Συμμετοχής» - «Τεχνικής Προσφοράς» και «Οικονομικής Προσφοράς» - Ανάδειξη προσωρινού αναδόχου) Διεξαγωγής Δημοσίου, Ανοικτού, Διεθνούς, Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού επιλογής Αναδόχου, με Α/Α Συστήματος ΕΣΗΔΗΣ 163288,1 και κριτήριο ανάθεσης της πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, με βάση την βέλτιστη σχέση ποιότητας – τιμής για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο:

«Παροχή Υπηρεσιών Διαχείρισης, Λειτουργίας και Συντήρησης του Έργου: «Ύδρευση Ρόδου από το φράγμα Γαδουρά» Προϋπολογισμού: 18.709.677,00 ευρώ (με Δικαίωμα Προαίρεσης και πλέον Φ.Π.Α. 24%) (βάσει του άρθρου 27 του Ν. 4412/2016), εκ του οποίου η Επιτροπή πρότεινε ως προσωρινό ανάδοχο της ανωτέρω παροχής υπηρεσίας τον οικονομικό φορέα «ΑΚΤΩΡ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (Διακριτικός Τίτλος ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ), ο οποίος προσέφερε ποσοστό έκπτωσης επί του προϋπολογισμού Παροχής Υπηρεσίας των 18.709.677,00 ευρώ (με δικαίωμα προαίρεσης και πλέον ΦΠΑ 24%), 2,00% (δύο τοις εκατό), ήτοι ποσό προσφοράς 18.344.717,00€ (με δικαίωμα προαίρεσης και πλέον ΦΠΑ 24%) και του οποίου η μοναδική και αποδεκτή προσφορά θεωρείται ως συμφέρουσα για την Αναθέτουσα Αρχή, σύμφωνα με το ανωτέρω πρακτικό.

2. Εγκρίνει την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου της παροχής υπηρεσίας με τίτλο: «Παροχή Υπηρεσιών Διαχείρισης, Λειτουργίας και Συντήρησης του Έργου: «Ύδρευση Ρόδου από το φράγμα Γαδουρά» τον οικονομικό φορέα «ΑΚΤΩΡ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (Διακριτικός Τίτλος ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ) ο οποίος προσέφερε ποσοστό έκπτωσης επί του προϋπολογισμού Παροχής Υπηρεσίας των 18.709.677,00 ευρώ (με το ειδικό κονδύλι για αντικατάσταση, βελτίωση, αναβάθμιση και κάλυψη δαπανών ανωτέρας βίας με Δικαίωμα Προαίρεσης και πλέον ΦΠΑ 24%), 2,00% (δύο τοις εκατό), ήτοι ποσό προσφοράς 18.344.717,00€ (με το ειδικό κονδύλι για αντικατάσταση, βελτίωση, αναβάθμιση και κάλυψη δαπανών ανωτέρας βίας με Δικαίωμα Προαίρεσης και πλέον ΦΠΑ 24%), και του οποίου η μοναδική και αποδεκτή προσφορά εκτιμάται ως συμφέρουσα για την Αναθέτουσα Αρχή».

Διαβάστε ακόμη

Επτά πλωτά ραντάρ «κλειδώνουν» το Αιγαίο

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη