Δ. Κρητικός: Στη Ρόδο χρειάζεται να μπουν οι σωστοί άνθρωποι στις σωστές θέσεις

Δ. Κρητικός: Στη Ρόδο χρειάζεται να μπουν  οι σωστοί άνθρωποι στις σωστές θέσεις

Δ. Κρητικός: Στη Ρόδο χρειάζεται να μπουν οι σωστοί άνθρωποι στις σωστές θέσεις

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 738 ΦΟΡΕΣ

«Χρειάζεται να μπουν οι σωστοί άνθρωποι στη σωστή θέση. Για μένα όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά και ως απλός στρατιώτης μπορεί να βρεθώ σε ένα άλλο σχήμα. Το θέμα δεν είναι οι θέσεις και τα αξιώματα, αλλά να βάλουμε μπροστά τη μηχανή που λέγεται Ρόδος», δήλωσε σήμερα στον «Sky Rodos» o επικεφαλής της παράταξης «Ρόδος Αξιών» πρώην δήμαρχος Καμείρου κ. Δημήτρης Κρητικός με αφορμή τις συζητήσεις που γίνονται για την συγκρότηση συνδυασμού που θα διεκδικήσει τον δήμο Ρόδου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Σχολιάζοντας όσα λέγονται για τη συγκρότηση συνδυασμού που θα σταθεί απέναντι στον δήμαρχο κ. Αντώνη Β. Καμπουράκη στις εκλογές, ο κ. Κρητικός είπε:
«Απαντήσεις θα υπάρξουν. Θα γίνουν και οι βουλευτικές εκλογές και θα υπάρξουν υποψηφιότητες. Υπάρχουν άνθρωποι χωρίς εμπειρία με επιθυμία προσφοράς στα κοινά που ενδιαφέρονται αλλά και αυτοδιοικητικοί που γνωρίζουν πολύ καλά τα πράγματα και τις αλλαγές που θα γίνουν. Για να δημιουργηθεί όμως ένας συνδυασμός χρειάζονται 300 άτομα. Δεν είναι απλό να συγκροτηθεί παράταξη, θα υπάρξει δυσκολία. Θα δούμε όμως τι θα γίνει στην πορεία. Ακούγονται πολλά ονόματα, αλλά δεν είναι εύκολα όλα» ο κ. Δημήτρης Κρητικός.

Ο πρώην δήμαρχος Καμείρου τόνισε πως για τη Ρόδο έχει χαθεί χρόνος πολύτιμος.
«Έχουμε χάσει χρόνο για το νησί μας στη στιγμή που άλλοι δήμοι έχουν πάει μπροστά. Εγώ έχω παράταξη που είναι παρούσα στο δημοτικό συμβούλιο και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Μας ενδιαφέρει το πώς μπορεί να εφαρμοσθεί ένα πρόγραμμα σαν αυτό που είχαμε εμείς. Διαφωνούμε σε πολλά με τη δημοτική αρχή, αλλά συμφωνούμε σε άλλα. Καταθέτουμε όμως προτάσεις, γιατί μας ενδιαφέρει να πάει μπροστά ο τόπος.

Δεν μας ενδιαφέρουν οι καρέκλες και τα αξιώματα» είπε ο κ. Κρητικός.
Σε ερώτηση για το αν θα είναι επικεφαλής παρατάξεως στις εκλογές ή αν θα συμπορευθεί με τον σημερινό δήμαρχο κ. Αντώνη Καμπουράκη, δήλωσε πως όλα είναι ανοικτά.

«Μπορεί σαν στρατιώτης να βρεθώ σε ένα άλλο σχήμα. Το θέμα δεν είναι οι θέσεις και τα αξιώματα, αλλά να βάλουμε μπροστά τη μηχανή που λέγεται Ρόδος», τόνισε. Αναφέρθηκε και στη λειτουργία «Καλλικράτη» που δεν έλυσε προβλήματα αλλά αντιθέτως δημιούργησε θέματα στην αυτοδιοίκηση. «Όλοι στους δήμους είναι απογοητευμένοι με το σημερινό μοντέλο διοίκησης στα πλαίσια του «Καλλικράτη».

Εμείς έχουμε προτείνει να γίνει άτυπα ο διαχωρισμός του δήμου σε 4 ενότητες και να υπάρχουν χωρικοί αντιδήμαρχοι με ένα θεματικό αντικείμενο γιατί δεν μπορούν να ασχολούνται με πολλά αντικείμενα και τομείς ταυτόχρονα», τόνισε ο κ. Κρητικός.

Διαβάστε ακόμη

Επτά πλωτά ραντάρ «κλειδώνουν» το Αιγαίο

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη