Μεγάλη δωρεά του Συλλόγου «Αγία Μαρίνα» στο νοσοκομείο Ρόδου

Μεγάλη δωρεά του Συλλόγου «Αγία Μαρίνα» στο νοσοκομείο Ρόδου

Μεγάλη δωρεά του Συλλόγου «Αγία Μαρίνα» στο νοσοκομείο Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2670 ΦΟΡΕΣ

Συνολικά 11 τόνους υγειονομικού εξοπλισμού και υλικών παρέλαβε χθες από το λιμάνι της Ρόδου ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Αγία Μαρίνα» για να δωρίσει στο νοσοκομείο της Ρόδου καθώς και σε δομές των Λέρου, Καλύμνου και Κω.

Συγκεκριμένα, το νοσοκομείο της Ρόδου εξοπλίστηκε με υπερηχοτομογράφους και ειδικό εξεταστικό κρεβάτι για τη γυναικολογική κλινική, μια σύγχρονη θερμοκοιτίδα και τραπέζια βρεφικών αλλαγών για το νεογνικό τμήμα, καρδιογράφοι και μόνιτορ παρακολούθησης ζωτικών οργάνων για το καρδιολογικό τμήμα, ειδικό κάθισμα για τη μονάδα αιμοληψίας και μονάδες εντατικής θεραπείας. Επιπλέον στο νοσοκομείο δόθηκαν χειρουργικά εργαλεία, κρεβάτια, φορεία, απινιδωτές και αναλώσιμο υλικό.

Ο σύλλογος θα προσφέρει επίσης στα γηροκομεία Ρόδου, Καλύμνου και Λέρου ειδικά κρεβάτια μπάνιου με ρόδες για τη φροντίδα των ηλικιωμένων με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Μιλώντας στη «Ροδιακή», η πρόεδρος του συλλόγου κα. Αναστασία Σταυριανού-Γεωργιάδη δήλωσε: «Το νοσοκομείο μας έχει ανάγκες. Είμαι ευτυχής που ο σύλλογος μας έχει τη δυνατότητα να προσφέρει εξοπλισμό, σύγχρονα μηχανήματα και εργαλεία απαραίτητα για τους γιατρούς και τους ασθενείς της Ρόδου.

Παράλληλα, θέλαμε να βοηθήσουμε και τον κ. Νίκο Χαραλάμπη, νέο διοικητή του νοσοκομείου Λέρου, στέλνοντας και εκεί τα απαραίτητα υλικά όπως και στην Κάλυμνο και την Κω».

Διαβάστε ακόμη

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»