Απίστευτος αποκλεισμός για τον ΑΕΡΑ στις καθυστερήσεις

Απίστευτος αποκλεισμός  για τον ΑΕΡΑ στις καθυστερήσεις

Απίστευτος αποκλεισμός για τον ΑΕΡΑ στις καθυστερήσεις

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 408 ΦΟΡΕΣ

Σε μια από τις τελευταίες φάσεις του αγώνα χθες στ’ Αφάντου, ο Διαγόρας Βραχναίικων σκόραρε και με το 0-1 πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, αποκλείοντας έτσι τον ΑΕΡΑ.

Στα πρώτα 20 λεπτά της αναμέτρησης το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, όμως στη συνέχεια οι Αφαντενοί πήραν πρωτοβουλία, χάνοντας στο 26’ μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Τομόρι τροφοδότησε τον Αρφαρά που πλάσαρε αλλά έδιωξε σε κόρνερ ο Θανόπουλος. Αφού πέρασαν τρία λεπτά, ο Αρφαράς έκανε την κάθετη κι ο Φερεντίνος απέναντι από τον τερματοφύλακα πλάσαρε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ήλεγχαν το παιχνίδι και στο 47’ ο Τομόρι εκτέλεσε το φάουλ, ο Φυλακούρης έπιασε την κεφαλιά αλλά και πάλι ο Θανόπουλος ήταν «παρών», διώχνοντας σε κόρνερ. Οι φάσεις συνεχίστηκαν για τον ΑΕΡΑ με νέα ευκαιρία στο 60’ και σουτ του Κριεζή από το ύψος του πέναλτι που απομάκρυνε πάνω στη γραμμή ο Σιδέρης.

Φτάνοντας στο 93’, ο Γεωργακόπουλος από πλευράς φιλοξενούμενων έδωσε στον Μπαρλά κι αυτός πρόλαβε την έξοδο του Κεφάλα και σκόραρε, δίνοντας την πρόκριση στον Διαγόρα. Οι Αφαντενοί διαμαρτυρήθηκαν εντόνως στον διαιτητή Σπύρο Νικολάου, αφού ο Νικολακόπουλος στο 70’ ανέτρεψε τον Φερεντίνο στην προσπάθειά του να μπει στην περιοχή απειλητικά, αλλά δεν είδε ούτε καν δεύτερη κίτρινη κάρτα…

Βοηθοί του Αθηναίου διαιτητή ήταν οι Παπαδάμ (Πειραιά) και Ξουρίδας (Ανατολικής Αττικής). Στα… αξιοπερίεργα ήταν το γεγονός ότι την εστία των φιλοξενουμένων υπερασπίστηκε ο τερματοφύλακας του ΑΕΡΑ στον περσινό τελικό Κυπέλλου.

ΑΕΡΑ: Κεφάλας, Κορλός, Φυλακούρης (53’ λ.τ Σαββούλης), Νικήτας, Μπάρδης (56’ Φλεβάρης), Ζέλεφ, Φερεντίνος, Τομόρι (56’ Σπαχιού), Κριεζής, Αρφαράς (96’ Πελαρδής), Γιατσιάτσος.

Διαγόρας Βραχναίικων: Θανόπουλος, Βασιλόπουλος, Γκολφινόπουλος, Σιδέρης, Νικολακόπουλος, Καράμπουλας, Σταυρόπουλος, Αποστολόπουλος, Θωμάς (76’ Μπαρλάς), Γεωργακόπουλος, Μούτσα.

Διαβάστε ακόμη

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Διγενής Κοσκινού: Μαχραμάς και με τη βούλα

Βόλεϊ μόνο στις Παγκορασίδες…

Μετάλλια για τον τενίστα Βασίλειο Λυκουρέση στο Πανελλήνιο της Λάρισας!

Σύνδεσμος Προπονητών: Παραμένει πρόεδρος ο Χατζηαντωνίου