Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίδειξη μόδας στα Μαριτσά

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε  η επίδειξη μόδας στα Μαριτσά

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίδειξη μόδας στα Μαριτσά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 5101 ΦΟΡΕΣ

Η πρώτη επιτυχής συνεργασία μεταξύ μόδας και φιλανθρωπίας σημειώθηκε το Δεκέμβριο του 2016, στο νησί της Ρόδου και συγκεκριμένα στο χωριό των Μαριτσών. 6 χρόνια αργότερα, ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Γυναικών Μαριτσών «Ο Σωτήρας», ήρθε να κορυφώσει αυτή τη συνεργασία με μία δεύτερη επίδειξη μόδας.

Είναι πράγματι αξιοθαύμαστος ο τρόπος που μετείχε η νεολαία του χωριού στην πραγμάτωση μιας εκδήλωσης, στα θεμέλια της οποίας βρίσκεται ένας σκοπός ύψιστης κοινωνικής σημασίας. Η ισχύς βρίσκεται αναμφίβολα στην ένωση των ανθρώπων, βρίσκεται όμως και στην ποιοτική συνεργασία στον σεβασμό και στην αγάπη που δίνουν και λαμβάνουν οι άνθρωποι.

Στον αύλειο χώρο του Αγίου Λουκά στα Μαριτσά, 14 μαγαζιά, 50 περίπου συμμετέχοντες, το μεράκι των διοργανωτών, καθώς και η αγάπη του κόσμου, ενώθηκαν σε μία γροθιά και οδήγησαν σε ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Θέμα της επίδειξης ήταν η αρμονική συνύπαρξη των δύο όψεων ενός νομίσματος.

Δύο όψεις διαφορετικές, μα συγχρόνως τόσο όμοιες μεταξύ τους. Η μόδα αγκαλιάζει το διαφορεικό, κάθε τύπο σώματος, κάθε ηλικία.

Ως άγγελος αυτού του μηνύματος και υπερασπιστής της φιλανθρωπίας, ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Γυναικών Μαριτσών «Ο Σωτήρας» ευχαριστεί τον κόσμο για τη στήριξή του. Είθε αυτή η εκδήλωση να καθιερωθεί και να σχηματίζει στα πρόσωπα των ανθρώπων περισσότερα χαμόγελα.

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας