«Άγνωστη» η έδρα του αγώνα ανάμεσα σε Διαγόρα και Χανιά

«Άγνωστη» η έδρα του αγώνα  ανάμεσα σε Διαγόρα και Χανιά

«Άγνωστη» η έδρα του αγώνα ανάμεσα σε Διαγόρα και Χανιά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 222 ΦΟΡΕΣ

Ιδανικό ξεκίνημα έκανε ο Διαγόρας στον 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής μπάσκετ Ανδρών, στην οποία επέστρεψε μετά από δέκα χρόνια. Η ομάδα από το νησί μας, μετά από μία εξαιρετική εμφάνιση για τρία δεκάλεπτα κέρδισε τον Α.Ο. Πεύκης με 81-75 και ξεκίνησε με το… δεξί, τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι «κυανέρυθροι» από την αρχή του αγώνα μέχρι και το τέλος του γ’ δεκαλέπτου, επέβαλαν πλήρως το ρυθμό τους και ξέφυγαν ακόμη και με +20, ενώ άντεξαν στην πίεση των γηπεδούχων στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Το παιχνίδι της πρεμιέρας αποτελεί ήδη παρελθόν για τον Διαγόρα, ο οποίος έχει πια στο μυαλό του στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στον Α.Ο.Κ. Χανιά. Το προσεχές Σάββατο στις 14.00 ο Διαγόρας υποδέχεται τους Κρητικούς και μοναδικός στόχος είναι το «2 στα 2».

Μετά το ρεπό που έδωσε ο Στάθης Βλαχοδήμος στους παίκτες του την Κυριακή, η προετοιμασία ξεκίνησε χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και το μυαλό όλων βρίσκεται ήδη στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής. Ο Διαγόρας θα περιμένει τον φίλαθλο κόσμο στο πλευρό του, στο πρώτο από τα δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια (το επόμενο είναι με τον Πανιώνιο).

Στον… αέρα ακόμη η έδρα του αγώνα
Το θέμα όμως εδώ είναι άλλο, κι έχει να κάνει με την έδρα του αγώνα κόντρα στα Χανιά. Από την περασμένη Πέμπτη στη συνέντευξη Τύπου στη Λέσχη, ο Θανάσης Σταμούλης ως πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του μπάσκετ, ανέφερε ότι από τη μία έχει κλείσει το Βενετόκλειο μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες για να διασφαλιστεί η ασφάλεια αθλουμένων και φιλάθλων, ενώ δεν μπορεί να πάρει άδεια και η «Τέντα».

Μάλιστα σημείωσε, όσον αφορά τη δεύτερη έδρα του, πως οι αρμόδιοι φορείς ζητούν ένα σωρό έγγραφα που έχουν να κάνουν με τη λειτουργικότητα, την άδεια από την πολεοδομία και την πυρασφάλεια που δεν είναι δυνατόν να τα συγκεντρώσει ο σύλλογος, αφού απαιτούνται χρονοβόρες διαδικασίες.

Αν κι ο αγώνας έχει οριστεί από την ΕΟΚ, μέχρι και χθες το απόγευμα δεν υπήρχε καμία ενημέρωση που ν’ αφορά σε ποιο γήπεδο θ’ αγωνίζεται ο Διαγόρας, με τους παράγοντες, τον προπονητή και τους παίκτες να είναι στην αναμονή…

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.