Ταινία του Bollywood πρόκειται να γυριστεί στο νησί μας

Ταινία του Bollywood πρόκειται να γυριστεί στο νησί μας

Ταινία του Bollywood πρόκειται να γυριστεί στο νησί μας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 744 ΦΟΡΕΣ

Σε σκηνικό... ταινίας του Bollywood θα μεταμορφωθεί του χρόνου η Ρόδος, καθώς θα γυριστεί εδώ μία πολύ μεγάλη παραγωγή και ήδη άνθρωποί της έχουν έρθει για scouting (σ.σ. αναζήτηση)!

Γι’ αυτό μίλησε χθες, σε δηλώσεις του, ο διευθυντής του ΠΡΟΤΟΥΡ, κ. Διονύσης Τσιλιγκίρης, ο οποίος είπε, καταρχάς, ότι η παραγωγή με την Ινδία είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον. Σχετικά με το πώς ξεκίνησε αυτό, είπε ότι είναι παράγωγο του «Ρόδος 5-0».

Όπως εξήγησε, ξεκίνησαν να κάνουν τις επαφές που είχαν πει, ότι θα πάνε σε τριάντα έξι χώρες, και στο πλαίσιο αυτό ήρθαν σε επαφή μέσω των πρακτορείων που τους βοηθάνε, με κάποιον κύριο ο οποίος ήρθε στη Ρόδο και τυγχάνει να είναι ένας από τους μεγαλύτερους location scouters (σ.σ. ανιχνευτής τοποθεσίας) του Bollywood ο κ. Natarajan Ramji, κάθισε τέσσερις μέρες, τον φιλοξενήσαμε, πέρασε πολύ ωραία, μάλιστα πήγαν και στη Χάλκη όπου συναντήθηκε και με τον δήμαρχο του νησιού, κ. Ευάγγελο Φραγκάκη. Φεύγοντας από εδώ, τους είπε ότι «θα σας έχω μία ταινία τον Σεπτέμβριο».

Όμως, επειδή... έχουν ακούσει πολλά δεν στάθηκαν σ’ αυτό, είπε ο κ. Τσιλιγκίρης.

Τον Σεπτέμβριο, όμως, τους κάλεσε και τους είπε «είμαι έτοιμος, έχω μία ταινία».

Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για μία πολύ μεγάλη παραγωγή και αναμένουν την επιβεβαίωση ότι θα έρθουν εδώ όπως έχουν προγραμματίσει, στα μέσα Ιανουαρίου, θα καθίσουν περίπου 50-55 ημέρες, καθώς τα γυρίσματα θα κρατήσουν τόσο πολύ.

Σημειώνεται ότι θα έρθουν περίπου 85 άτομα, τεχνικό προσωπικό και ηθοποιοί, αλλά θα χρειαστούν και άλλους 50-60 κομπάρσους.

Στο σημείο αυτό μάλιστα, ο διευθυντής του ΠΡΟΤΟΥΡ, θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι «δεν θα χαλάσουμε ούτε ένα ευρώ» καθώς αυτή δεν είναι μία παραγωγή «απ’ αυτές που έρχονται και μας παρακαλάνε», αντίθετα έρχονται και οι άνθρωποι θα ξοδέψουν χρήματα.

«Είναι μία πολύ σοβαρή παραγωγή», είπε και ανέφερε ότι η βαρύτητα των ηθοποιών που παίζουν είναι πολύ μεγάλη.

Τα εσωτερικά γυρίσματα της ταινίας θα γίνουν σε χώρους που θα εξυπηρετηθούν από ξενοδοχεία, ενώ για τα εξωτερικά γυρίσματα αποφασίζει το team σκηνοθετών και μέλη της παραγωγής που θα έρθουν εδώ στις 20 Νοεμβρίου για να κάνουν έρευνα. «Εμείς ξέρουμε τι θέλουμε να φανεί», είπε ο κ. Τσιλιγκίρης, αλλά θα πρέπει να συμφωνήσουν και εκείνοι.

Μάλιστα, με αφορμή αυτό, θεωρεί ότι θα έχουμε τουρίστες από την Ινδία, ωστόσο σημείωσε ότι τίποτα δεν γίνεται από τη μία ημέρα στην άλλη.

Εδώ έχουμε τους πρώτους Ινδούς με το πρόγραμμα «Ρόδος 5-0» στις 26 Οκτωβρίου και χθες πήρε την επιβεβαίωση, μετά από επικοινωνία που είχε ο ίδιος στην πρεσβεία μας εκεί, επειδή υπήρχε μία δυσκολία με τις βίζες, ότι βγήκαν και θα έρθουν.

Μάλιστα, εκτιμούν ότι αυτό το γκρουπ των ανθρώπων που έρχεται μας έχει ως τρίτο πόλο, μετά τη Μύκονο και τη Σαντορίνη.

«Αν η ταινία είναι αυτή που πιστεύουμε ότι είναι, θα μας βοηθήσει», είπε και ανέφερε ότι έχουν κάνει πολλές προσπάθειες, πιθανότατα να πάνε και σε κάποια έκθεση εκεί τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο.

Κατά την επίσκεψη του Ινδού scouter στη Ρόδο και τη συνάντησή του με τον δήμαρχο κ. Αντ. Καμπουράκη
Κατά την επίσκεψη του Ινδού scouter στη Ρόδο και τη συνάντησή του με τον δήμαρχο κ. Αντ. Καμπουράκη

Διαβάστε ακόμη

Επτά πλωτά ραντάρ «κλειδώνουν» το Αιγαίο

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη