Ολοκληρώθηκε επιτυχώς και η 4η Historica

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς και η 4η Historica

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς και η 4η Historica

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 196 ΦΟΡΕΣ

Με την κλασική ποδηλατοβόλτα μέχρι τα Μαριτσά και με την επιστροφή στην πλατεία Ελευθερίας, ολοκληρώθηκε την Κυριακή η 4η Historica, που στέφθηκε και φέτος με απόλυτη επιτυχία.

Στην πολύ όμορφη διαδρομή μέχρι τα Μαριτσά, οι αναμνήσεις ξαναγύρισαν, αφού τα αξεσουάρ από άλλες εποχές, τα παλιά ατσάλινα ποδήλατα και οι εμφανίσεις περασμένων δεκαετιών, προκάλεσαν το ενδιαφέρον του κόσμου σε μία ξεχωριστή εκδήλωση, που γύρισε τα ρολόγια πολλά χρόνια πίσω.

Στα Μαριτσά οι ποδηλάτες έτυχαν θερμής υποδοχής και φιλοξενίας από τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου «Κερωνιάτης» και του Συλλόγου Γυναικών, οι οποίοι με παραδοσιακά εδέσματα, διάθεση και χορό, υποδέχθηκαν τους συμμετέχοντες για μία ακόμα χρονιά.

Οι διοργανωτές του Ποδηλατικού Ομίλου «Ιβίσκος» ευχαριστούν θερμά τον «Κερωνιάτη» και το Σύλλογο Γυναικών Μαριτσών για την άριστη υποδοχή και φιλοξενία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από χθες μέχρι και τις 2 Νοεμβρίου, η έκθεση του παλιού και ατσάλινου ποδηλάτου έχει μεταφερθεί από το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης στις Πηγές Καλλιθέας, όπου θα την επισκεφτούν περισσότερα από 700 παιδιά, από Δημοτικά Σχολεία και Γυμνάσια των γύρω περιοχών.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”