Για εκβιασμό επιχειρηματία κατηγορούνται δύο άτομα

Για εκβιασμό επιχειρηματία κατηγορούνται δύο άτομα

Για εκβιασμό επιχειρηματία κατηγορούνται δύο άτομα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 432 ΦΟΡΕΣ

Για εκβίαση σε βάρος επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στη Νότια Ρόδο κατηγορούνται δύο άνδρες ηλικίας 40 και 36 ετών αντίστοιχα, ο ένας εκ των οποίων συνελήφθη και σήμερα πρόκειται να δώσει εξηγήσεις στον ανακριτή Ρόδου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την αστυνομία, οι δύο εμπλεκόμενοι φέρονται να ζήτησαν από τον επιχειρηματία, υπό την απειλή μαχαιριού, το χρηματικό ποσό των 1700 ευρώ για λογαριασμό ενός 25χρονου καθώς και άλλα 500 ευρώ για τους ίδιους!

Πιο αναλυτικά, οι δύο άνδρες μετέβησαν στις 3 Νοεμβρίου 2022 στο κατάστημα που λειτουργεί ο επιχειρηματίας και του ζήτησαν να τους δώσει τα 1700 ευρώ τα οποία φέρονται να αποτελούν οικονομική διαφορά για εργασίες που έχει κάνει ο 25χρονος στο κατάστημα του επιχειρηματία.
Επίσης οι ίδιοι ζήτησαν να τους δώσει και άλλα 500 ευρώ για λογαριασμό τους.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Νότιας Ρόδου, αστυνομικοί του οποίου στις 4 Νοεμβρίου κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 42χρονο, ενώ ο 36χρονος διαφεύγει της σύλληψης.

Σε βάρος των εμπλεκομένων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία με την οποία ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον 42χρονο, ο οποίος κρατείται προκειμένου σήμερα το μεσημέρι να προσαχθεί στον ανακριτή Ρόδου για να απολογηθεί.

Η ίδια δικογραφία περιλαμβάνει τόσο τον 36χρονο όσο και τον 25χρονο οι οποίοι παρά το γεγονός ότι δεν έχουν συλληφθεί, θα κληθούν να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη.

Διαβάστε ακόμη

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους μετά από καταδίωξη στην Τήλο

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

Καταδικάστηκε 53χρονος Βούλγαρος που εξαπάτησε υπάλληλους ανταλλακτηρίων

Αθωώθηκε 46χρονη για στέρηση επικοινωνίας του παιδιού με τον πατέρα του

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου