«Σύνδεσμος Αγάπης»: 600 παιδιά έπαιξαν για φιλανθρωπικό σκοπό

«Σύνδεσμος Αγάπης»: 600 παιδιά  έπαιξαν για  φιλανθρωπικό σκοπό

«Σύνδεσμος Αγάπης»: 600 παιδιά έπαιξαν για φιλανθρωπικό σκοπό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 272 ΦΟΡΕΣ

Με την κοινωνία της Ρόδου να δείχνει την ευαισθητοποίησή της για μία ακόμα φορά, ξεκίνησαν την περασμένη Κυριακή 20 Νοεμβρίου τα τουρνουά ποδοσφαίρου που συνδιοργανώνουν κάθε χρόνο η Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου και ο «Σύνδεσμος Αγάπης».

Το πρώτο, από τα τρία διαδοχικά με φιλανθρωπικό σκοπό, φιλοξενήθηκε στο γήπεδο της Κρεμαστής με την ηλικιακή κατηγορία της Κ 10. Συμμετείχαν περίπου 600 παιδιά, αριθμός ρεκόρ, και η συγκέντρωση τροφίμων από τις συμμετέχουσες ομάδες, παράγοντες, προπονητές, γονείς και αθλητές, ήταν μεγάλη.

Την ερχόμενη Κυριακή 27 Νοεμβρίου σειρά παίρνει η ηλικιακή ομάδα Κ12 στα γήπεδα Κοσκινού και Καλυθιών, ενώ το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Π.Σ.Δ.

Υπενθυμίζουμε ότι η συγκέντρωση των τροφίμων γίνεται στα γήπεδα που έχει ορίσει η Ε.Π.Σ.Δ. την ημέρα των τουρνουά και προτείνονται τα εξής συσκευασμένα προϊόντα: Ελαιόλαδο, Ζάχαρη, Αλεύρι, Μακαρόνια (σπαγγέτι ή κριθαράκι), Γάλα εβαπορέ, Ρύζι, Ρεβίθια, Φασόλια, Φακές.

Επιπλέον, για οποιονδήποτε θελήσει να συνεισφέρει στη συγκέντρωση τροφίμων, μπορεί να απευθύνεται στον κ. Φαρμακίδη στο τηλέφωνο 6945996677.

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα