Κολύμβση: Αθλητές των Penguins σε διεθνές meeting

Κολύμβση: Αθλητές των Penguins σε διεθνές meeting

Κολύμβση: Αθλητές των Penguins σε διεθνές meeting

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 364 ΦΟΡΕΣ

Η κολυμβητική ομάδα του Κολλεγίου Ρόδου “Penguins” συμμετέχει με δυο αθλητές της στο διεθνές meeting κολύμβησης που ξεκίνησε χθες στο ΟΑΚΑ και διοργανώνεται από τον Παναθηναϊκό (ολοκληρώνεται αύριο).

Στους αγώνες, το «παρών» δίνουν και δυο μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας κολύμβησης, οι Αμερικανοί Michael Andrew και Ryan Lochte. Οι αθλητές που θα πάρουν μέρος με τα χρώματα της ομάδας του νησιού μας είναι ο Βασίλης Σταυριανάκης και η Μογλάλη Ιόλη οι οποίοι και οι δυο φέτος αγωνίζονται με τη μορφή δανεισμού σε Τρίτωνα Ηρακλείου και ΑΟ Αιγάλεω αντίστοιχα. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος, μεταξύ άλλων αναφέρονται και τα εξής:


«Μεγάλο το αγωνιστικό ενδιαφέρον για την ομάδα μας καθώς την ίδια περίοδο θα είναι πάνω και οι ακαδημίες της υδατοσφαίρισης σε φιλικά παιχνίδια. Είναι η αρχή μιας κολυμβητικής χρόνια, που θα μας βρει την επόμενη εβδομάδα στην Πάτρα και το Christmas Cup με αριθμό συμμετοχής ρεκόρ για τον σύλλογό μας. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αθλητές μας. Στόχος είναι η εύρεση αγωνιστικού ρυθμού και η απόκτηση εμπειριών αγωνιζόμενη δίπλα σε τόσο σπουδαίους αθλητές».

Διαβάστε ακόμη

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν