Μόνος στην κορυφή ο Ηρακλής

Μόνος στην κορυφή ο Ηρακλής

Μόνος στην κορυφή ο Ηρακλής

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 327 ΦΟΡΕΣ

Μόνος του στην κορυφή της βαθμολογίας της Α’ Κατηγορίας (1ος όμιλος) έμεινε ο Ηρακλής Μαριτσών. Η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου επικράτησε χθες με 4 – 0 στο γήπεδό του της Αθλητικής Ένωσης Λέρου, και έχει πλέον 16 βαθμούς.

Το παιχνίδι έγινε στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, με τους γηπεδούχους να είναι οι κυρίαρχοι της αναμέτρησης και να φθάνουν εύκολα όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα στην κατάκτηση της νίκης, που ήταν και το ζητούμενο για τον Ηρακλή.

Η ομάδα των Μαριτσών διατήρησε μάλιστα το αήττητό της και είναι η μοναδική ομάδα του ομίλου που δεν έχει ήττα. Μεγάλοι πρωταγωνιστές της χθεσινής αναμέτρησης είναι οι Γεωργαλλής και Ευγενικός καθώς πέτυχαν από δυο τέρματα.

Ο πρώτος σκόραρε στο 43’ και στο 52’ και ο δεύτερος «είδε δίχτυα» στο 60’ και στο 72, διαμορφώνοντας και το τελικό αποτέλεσμα. Πλέον η ομάδα των Μαριτσών περιμένει το επόμενο παιχνίδι της, που είναι εκτός έδρας με τον Ποσειδώνα Καρπάθου όπου θέλει και εκεί να διευρύνει το σερί της παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”