Προσκλητήριο του Γ. Φλεβάρη για τη συγκρότηση μιας ισχυρής παράταξης

Προσκλητήριο του Γ. Φλεβάρη για τη συγκρότηση μιας ισχυρής παράταξης

Προσκλητήριο του Γ. Φλεβάρη για τη συγκρότηση μιας ισχυρής παράταξης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 677 ΦΟΡΕΣ

Ανοιχτή πρόσκληση στην παράταξη που θα προκύψει από τη συνένωση των συνδυασμών τους τέως δημάρχου και επικεφαλής της παράταξης μείζονος μειοψηφίας κ. Φώτη Χατζηδιάκου και του πρώην δημάρχου κ. Στάθη Κουσουρνά για συνένωση δυνάμεων στις εκλογές για το δήμο Ρόδου έκανε μιλώντας στον “Sky Rodos” ο κ. Γιάννης Φλεβάρης.

«Υπάρχουν παράγοντες που είναι ισχυροί και διαθέτουν ποιότητα να κάνουν τις υπερβάσεις να συμπράξουν γύρω ένα τρίτο ισχυρό πόλο. Μπορούμε μέσα από διαδικασίες να έρθουμε πιο κοντά. Να γίνει μια σύνθεση και η επιλογή του επικεφαλής είναι εύκολη.

Η κοινωνία να αποφασίσει και όχι ένα σώμα εκλεκτόρων. Μπορώ να μετέχω σε όποια διαδικασία για τη δημιουργία μιας μεγάλης ακαταμάχητης παράταξης με εκλογή από τον πρώτο γύρο», είπε ο κ. Φλεβάρης.

Για τη δική του παράταξη τόνισε πως προχωράει η συγκρότηση για το ψηφοδέλτιο που αφορά το δημοτικό συμβούλιο όσο και για τα τοπικά.

Αναλυτικότερα αναφερόμενος στην κοινή συνεδρίαση των δύο παρατάξεων του περασμένου Σαββάτου στο ξενοδοχείο Olympic Palace δήλωσε:

«Πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση με τη συμμετοχή πολλών στελεχών .Είναι ένα πολιτικό εγχείρημα που περιέχει καινοτομία και οργανωτικά. Έχουμε μια εκλογή μέσα από τη διαδικασία αυτή μια πρόταξη δύο προσώπων που θα διεκδικήσουν τη θέση του υποψήφιου δημάρχου. Αυτά τα πρόσωπα είναι ο κ. Σάββας Διακομασταματίου και ο κ. Μανώλης Σαββής.

Είναι αυτοδιοικητικοί και οι δύο που έχουν διατελέσει δήμαρχοι στ’ Αφάντου και στη Νότια Ρόδο αντίστοιχα. Από εκεί και πέρα διαμορφώνεται μια κατάσταση πιο καθαρά όσο περνάει ο χρόνος. Το νέο έτος θα μας βρει μπροστά και σε αποφάσεις και σε εξελίξεις», είπε ο κ. Φλεβάρης.

Ο κ. Φλεβάρης σχολίασε και την απόφαση του κ. Βαγγέλη Μανδρακού να μην είναι υποψήφιος για την ηγεσία της νέας παράταξης.

«Η κίνηση αυτή του κ. Β. Μανδρακού ίσως προτρέπει για ευρύτερες συνενώσεις . Τον αντίπαλο δεν πρέπει να τον υποτιμάς. Θα είναι ένας δύσκολος και σκληρός αγώνας. Είναι ανοικτή η πρότασή μου για σύνθεση και συνένωση των δυνάμεων».

Διαβάστε ακόμη

Κάλεσμα του νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου σε απεργία και μαζική συγκέντρωση για την Πρωτομαγιά

Διακανονισμός οφειλών στη ΔΕΥΑΡ και ηλεκτρονικά

Στα χέρια της ασφάλειας Ρόδου σπείρα διαρρηκτών ρομά που ήρθαν στη Ρόδο και ρήμαξαν δεκάδες σπίτια

Στις Πηγές Καλλιθέας έγινε η φωτογράφηση για τη νέα συλλογή ρούχων “Momen”

Επιστολή στον δήμαρχο και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου της Ρόδου για το θέμα της Μαρίνας Ρόδου

Εκατοντάδες πιστοί κατέκλυσαν τις εκκλησίες μας σήμερα το πρωί για τη λειτουργία της Κυριακής των Βαΐων

Ποιοι κηρύχθηκαν έκπτωτοι στα τοπικά συμβούλια της Ρόδου

Επιστολή θλίψης, συγκίνησης και αγανάκτησης από γυναίκα της Λέρου που έχασε τον άντρα της στο Νοσοκομείο του νησιού