Βάζει γερές βάσεις ο ΑΟ Μεγίστης

Βάζει γερές βάσεις ο ΑΟ Μεγίστης

Βάζει γερές βάσεις ο ΑΟ Μεγίστης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 288 ΦΟΡΕΣ

Με εντελώς διαφορετικό πρόσωπο θα εμφανιστεί ο ΑΟ Μεγίστης ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Οι προσπάθειες που κάνει η διοίκηση είναι να οργανώσει τον σύλλογο δημιουργώντας γερές βάσεις προκειμένου να μπορέσει και να έχει μια καλή παρουσία στο πρωτάθλημα και ένα ευοίωνο μέλλον από εδώ και στο εξής.

Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα ήρθε σε συμφωνία με τον Χρήστο Καλαϊτζίδη ο οποίος θα αποτελέσει τον νέο υπεύθυνο λειτουργίας του συλλόγου, ενώ σύντομα ο σύλλογος θα αποκτήσει και τα δικά του γραφεία. Το τρίπτυχο «Παιδεία – Αθλητισμός – Πολιτισμός», είναι το μεγάλο όραμα της νέας διοίκησης του συλλόγου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος αναφέρει τα ακόλουθα: «Μετά την καλοκαιρινή περιπετειώδη συμμετοχή του Αθλητικού Ομίλου Μεγίστης Καστελλόριζο στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, το διοικητικό συμβούλιο θέτει σε νέες βάσεις την ομάδα.

Ανασκουμπώνεται και κάνει μια νέα αρχή κατά τη διακοπή του πρωταθλήματος με νέα πρόσωπα αθλητών που θα στελεχώσουν τους υπάρχοντες αθλητές και όλοι μαζί να πορευτούν έως το τέλος του πρωταθλήματος με γνώμονα τη φιλοσοφία της ομάδας που είναι το τρίπτυχο ΠΑΙΔΕΙΑ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ και ταυτόχρονα δημιουργεί τον χώρο στέγασης των γραφείων της ομάδας.

Παράλληλα, ανακοινώνεται η συνεργασία με το Χρήστο Καλαϊτζίδη ο οποίος θα είναι αρμόδιος για τη γενική λειτουργία της ομάδας.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”