23.000 ευρώ για τον ενδημικό βάτραχο της Καρπάθου

23.000 ευρώ για τον ενδημικό βάτραχο της Καρπάθου

23.000 ευρώ για τον ενδημικό βάτραχο της Καρπάθου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 569 ΦΟΡΕΣ

Από το Πράσινο Ταμείο στην Ελληνική Ερπετολογική Εταιρεία

Από το Πράσινο Ταμείο δόθηκε η Έγκριση δαπάνης για τη χρηματοδότηση του 2ου λογαριασμού του έργου «Υλοποίηση του Σχεδίου Δράσης για τον ενδημικό βάτραχο της Καρπάθου (Pelophylax cerigensis)» στο πλαίσιο του Χ.Π του Π.Τ. «Φυσικό Περιβάλλον και Καινοτόμες Δράσεις 2022».

Την έγκριση δαπάνης ποσού (είκοσι τρεις χιλιάδες πενήντα εννιά Ευρώ και εξήντα έξι Λεπτά) «23.059,66€», για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος του ΚΑΕ 2279 του Τακτικού Προϋπολογισμού Εξόδων του Πράσινου Ταμείου, οικονομικού έτους 2022 και δικαιούχο την Ελληνική Ερπετολογικήν Εταιρεία.

Η πληρωμή θα γίνει με την έκδοση χρηματικού εντάλματος στο όνομα του εκάστοτε δικαιούχου από την οικονομική υπηρεσία του Πράσινου Ταμείου. Ο δικαιούχος αμοιβής αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώσει την κοινή γνώμη για το φορέα και το ποσό χρηματοδότησης με ανάρτηση ενημερωτικής πινακίδας, ανακοινώσεις στον τοπικό τύπο και άλλους, κατά την κρίση του, τρόπους.

Ο επιχορηγούμενος φορέας καθ’ οποιονδήποτε τρόπο από τους φορείς της Γενικής Κυβέρνησης του άρθ. 14 του Ν. 4270/2014 (Α’ 143) οφείλει να δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του «Προγράμματος Διαύγεια» απολογιστικά στοιχεία δαπανών, στα οποία αναφέρονται τα νόμιμα παραστατικά που αφορούν στο ποσό της επιχορήγησης, με ιδιαίτερη αναφορά του εκδότη και του λήπτη του παραστατικού, καθώς και του αντικειμένου και του ύψους της συναλλαγής σύμφωνα με άρθ. 83 του Ν. 4727/2020.

Η παράλειψη της δημοσίευσης των ανωτέρω καταστάσεων συνεπάγεται τον αποκλεισμό των υπόχρεων φορέων από παντός είδους περαιτέρω επιχορήγηση ή χρηματοδότηση από φορείς της Γενικής Κυβέρνησης, του άρθρου 14 του ν. 4270/2014.

Διαβάστε ακόμη

Κοινή επιστολή διαμαρτυρίας Δημαρχών Η.Ν. Κάσου και Καρπάθου για την ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών

Διαμαρτυρία της Αδελφότητας Ολυμπιτών Καρπάθου "Η Δήμητρα" για την επαναδρομολόγηση του "ΠΡΕΒΕΛΗΣ"

Κάρπαθος: Κάηκαν τέσσερα αυτοκίνητα στο πάρκινγκ του αεροδρομίου

Για απόπειρα ζωοκτονίας συνελήφθη στην Κάρπαθο 61χρονος

Χοροί, παραδοσιακές φορεσιές και μουσική κατά την υποδοχή του πρώτου τσάρτερ στην Κάρπαθο (βίντεο)

Αφιερωμένο στην Όλυμπο της Καρπάθου το τελευταίο επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής «Από Τόπο σε Τόπο»

Σημαντική δωρεά ιστορικού πίνακα στην κοινότητα Ολύμπου Καρπάθου

Επίσκεψη του δημάρχου Καρπάθου στον υφυπουργό Γ. Παππά για την αναβάθμιση του νησιού