Γ. Αρφαράς: Το κυβερνητικό έργο είναι το όπλο μας στις εκλογές

Γ. Αρφαράς: Το κυβερνητικό έργο είναι το όπλο μας στις εκλογές

Γ. Αρφαράς: Το κυβερνητικό έργο είναι το όπλο μας στις εκλογές

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 719 ΦΟΡΕΣ

Στις ετοιμασίες που γίνονται για τις εκλογές και την επικοινωνία του κυβερνητικού έργου προς τους πολίτες αναφέρθηκε μιλώντας στον “Sky Rodos” σήμερα ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Ρόδου της ΝΔ κ. Αντώνης Αρφαράς.

«Οι εθνικές εκλογές θα γίνουν αργά ή γρήγορα. Ο πρωθυπουργός είπε μετά τον Απρίλιο. Η επικοινωνιακή μας πολιτική υπάρχει. Είμαστε κοντά στον κόσμο», δήλωσε ο κ. Αρφαράς.


Σε ερώτηση για τις εντολές που έχουν δοθεί από το κόμμα στα στελέχη της ΝΔ τοπικά, ο κ. Αρφαράς δήλωσε:
«Βασικό είναι να προβληθεί το κυβερνητικό έργο. Να ενημερωθούν οι πολίτες δηλαδή, το πώς αντέδρασε η ΝΔ στα προβλήματα που ανέκυψαν στα χρόνια της κυβερνητικής θητείας. Φαίνεται πως ο κόσμος σε μεγάλο βαθμό αναγνωρίζει το έργο που έχει γίνει».

Όσο για το τι θα απαντούν τα στελέχη της ΝΔ στα ερωτήματα που θα αφορούν την ακρίβεια και τις αυξήσεις στο ρεύμα, ο κ. Αρφαράς δήλωσε:
«Τα επιχειρήματα μας θα είναι τι πράξαμε και τι σχεδιάζουμε να κάνουμε στο μέλλον. Δεν ήταν τυχαία όσα έγιναν για τη στήριξη των ευάλωτων πολιτών. Για όλα έχουμε να πούμε κάτι σημαντικό»

Όσο για τις συνεργασίες μετεκλογικά, ο κ. Αρφαράς είπε:
«Στην πολιτική τα όποια λάθη πληρώνονται. Εμείς πάμε σταθερά στον αγώνα με την προβολή του έργου της ΝΔ. Με καθαρό λόγο και όχι με πυροτεχνήματα θα απαντήσουμε στους αντιπάλους μας. Γίνεται μάχη για το ποιος θα επικρατήσει στον μεσαίο κεντροαριστερό χώρο. Οι αρχηγοί των κομμάτων να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Να αφήσουν τους δούρειους ίππους και τις καταστάσεις που δεν δείχνουν σοβαρότητα.

Εμείς έχουμε συγκεκριμένο έργο να παρουσιάσουμε και έχουμε κάθε λόγο να αισιοδοξούμε και τοπικά και πανελλαδικά. Για τις συνεργασίες η ΝΔ έχει ανοικτές τις θύρες. Θα περιμένουμε τις εκλογές και θα δούμε τι θα αποφασίσει ο λαός. Θα προχωρήσουμε με σοβαρότητα και ευθύνη».

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»

«Μάνες της τέχνης» - Πρωτότυπη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου αύριο με αφορμή τη γιορτή της μητέρας