Όχι, δεν ήταν «μπαλώματα» οι τελευταίες μεταγραφές του Κολοσσού

Όχι, δεν ήταν «μπαλώματα» οι τελευταίες μεταγραφές του Κολοσσού

Όχι, δεν ήταν «μπαλώματα» οι τελευταίες μεταγραφές του Κολοσσού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 326 ΦΟΡΕΣ

Εντάξει, το ξέραμε ότι ο Κολοσσός δεν θα ‘χε και φέτος πρόβλημα να παραμείνει στην κατηγορία, παρά το ότι καρδιοχτυπήσαμε στα πρώτα δύο παιχνίδια της σεζόν με Ιωνικό και Καρδίτσα εκτός έδρας. Από τη μία η αποτυχία στην παράταση… κλασικά κι από την άλλη ένα αδιανόητο σουτ από την… άκρη του κάμπου της Θεσσαλίας για το τρίποντο στην εκπνοή κι άλλη μια ήττα από το πουθενά.

Εκεί είπαμε ότι μπορεί και να μην μας… θέλει φέτος, μα δεν ήταν μόνον αυτό. Ήταν και οι επιλογές των ξένων από το κολεγιακό των ΗΠΑ που ήρθαν στη Ρόδο χωρίς καμία εμπειρία και παράσταση από ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να χρειάζεται κάποιος χρόνος εγκλιματισμού. Φυσικά, όταν πρόκειται για επαρχιακή ομάδα και σε μια διοργάνωση με συνεχείς αλλαγές στους συσχετισμούς, η υπομονή είναι ουσιαστικά μια πολυτέλεια. Μπαρσέλο και Στεφάνοβιτς, λοιπόν, την… έκαναν κι αφίχθησαν οι Κόφεϊ, Ντίξον και Σμιθ, σαφώς με περισσότερες περγαμηνές.

Η διαφορά φάνηκε αμέσως και τώρα κλαίμε για τους χαμένους βαθμούς στη Νίκαια και την Καρδίτσα, όταν μέσα στη Ρόδο ήρθαν οι νίκες με Προμηθέα, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Η παράδοση συνεχίστηκε με «διπλό» στο κατάμεστο Αλεξάνδρειο και πάνω στα… γκάζια δεν ήταν δυνατόν να προβάλει αντίσταση και το Περιστέρι.

Η συνέχεια έχει Λαύριο, Ιωνικό και Καρδίτσα, όλους μες στην Καλλιθέα, συν του ότι η ομάδα εξασφάλισε και την παρουσία της τον Φλεβάρη στο Final 8 του Κυπέλλου που θα γίνει στο Ηράκλειο Κρήτης. Χωρίς άγχος και πάλι για το καλύτερο από μια ομάδα με ευελιξία και ικανότητα διοικητικά τουλάχιστον, να καλύπτει έναν κάπως λανθασμένο σχεδιασμό στο ξεκίνημα της σεζόν.

Όχι, οι τελευταίες προσθήκες, μάγκες, δεν ήταν «μπαλώματα», γιατί αν ήταν έτσι στη Ρόδο θα ‘φταναν κάτι… φιντάνια για να ενισχύσουν την γκρίνια μας και τίποτ’ άλλο. Δεν ήταν ούτε τυχαίες επιλογές στη μεταγραφική… ρουλέτα. Ήταν κινήσεις ετοιμότητας από την ΚΑΕ σε συνεργασία με τον Ηλία Παπαθεοδώρου που όσο να ‘ναι, το μάτι του κόβει κομματάκι…

ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ ΠΑΤΣΑΪΣ

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”