Jet2holidays: Πρώτα σε ζήτηση τα ελληνικά νησιά

Jet2holidays: Πρώτα σε ζήτηση τα ελληνικά νησιά

Jet2holidays: Πρώτα σε ζήτηση τα ελληνικά νησιά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 519 ΦΟΡΕΣ

H αντικειμενική αξία που προσφέρουν τα πακέτα διακοπών κατά την περίοδο της κρίσης κόστους ζωής οδηγεί σε άνοδο του ενδιαφέροντος των καταναλωτών για αυτό το concept διακοπών, σύμφωνα με έρευνα της Jet2holidays.

Η τρέχουσα οικονομική συγκυρία, όπως ομολογεί το 82%, τους έχει οδηγήσει απευθείας στο να προτιμήσουν τα πακέτα διακοπών.

Από την έρευνα, η οποία διεξήχθη σε 2.000 ενήλικες που έχουν ταξιδέψει κατά το παρελθόν στο εξωτερικό, προκύπτει ότι το 39% θέλουν να αναθέτουν συγκεντρωτικά σε έναν επαγγελματία την οργάνωση των μεταφορών τους, την κράτηση καταλύματος και τη διευθέτηση των πτήσεων, αντί να το κάνουν μόνοι τους. Το 32% θεωρεί πολύ σημαντικό το να μη χρειάζεται να ανησυχεί για τίποτα όταν φτάσει στον προορισμό και το 29% θέλει να έχει ένα σημείο επικοινωνίας στην περίπτωση που προκύψουν προβλήματα.

Η προστασία Atol εάν κάτι πάει στραβά (31%) και η εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής (28%) είναι επίσης στοιχεία που ελκύουν περισσότερους ταξιδιώτες στα οργανωμένα πακέτα διακοπών. Επιπλέον, το 28% θεωρεί σημαντική τη διαφάνεια της κοστολόγησης των πακέτων διακοπών και το γεγονός ότι δεν θα υπάρξουν στη συνέχεια εκπλήξεις με κρυφές χρεώσεις. Περισσότεροι από τους μισούς (57%) δήλωσαν ότι θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό για τις διακοπές τους το καλοκαίρι του 2023. Τα ελληνικά νησιά είναι ο δημοφιλέστερος προορισμός τους και ακολουθεί η Ιταλία, τα Κανάρια και η Πορτογαλία.

(πηγή: Tornosnews.gr)

Διαβάστε ακόμη

Συνάντηση Όλγας Κεφαλογιάννη με στελέχη της EasyJet

Ευρωπαϊκός τουρισμός: Αύξηση ταξιδιωτικών δαπανών 14,3%

O Όμιλος Mitsis προσθέτει νέο προορισμό στο χαρτοφυλάκιό του με την εξαγορά 4* ξενοδοχειακού θερέτρου

Λοκομοτίβα της ελληνικής οικονομίας ο Τουρισμός

Tour operators: Ακόμη πιο ψηλά φέτος η Ελλάδα

Αύξηση 5% σημειώθηκε τον Απρίλιο στις αφίξεις τουριστών με τσάρτερ

Jobmatch: Το νέο «εργαλείο» για εργαζόμενους και επιχειρήσεις στον τουρισμό

Η Ελλάδα αποκτά μια σταθερή βάση τουριστικών ροών στα επίπεδα των 30 εκατομμυρίων αφίξεων