Παναγιώτης Σπάρταλης: «Να πλασαριστούμε όσο πιο ψηλά γίνεται»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Να πλασαριστούμε όσο πιο ψηλά γίνεται»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Να πλασαριστούμε όσο πιο ψηλά γίνεται»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 524 ΦΟΡΕΣ

Πολύ σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη επί του Πανγυθεατικού προχθές στο «Οικονομίδειο» ο τεχνικός του Ιάλυσου Παναγιώτης Σπάρταλης. Είναι κάτι που επεσήμανε με δηλώσεις που έκανε στην «Αθλητική Ροδιακή».

Συγκεκριμένα, τόνισε τα εξής: «Ασφαλώς και είναι μια πολύ σημαντική νίκη. Στην ουσία είναι… έξι πόντοι και όχι τρεις. Και αυτό διότι κερδίσαμε μια ομάδα που είναι πιο κάτω από εμάς στη βαθμολογία. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι στη Μύκονο, το οποίο είναι εξίσου δύσκολο. Θέλουμε να πάμε και να παίξουμε με την ίδια σοβαρότητα. Έχουμε ξεφύγει λίγο από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο στόχος μας είναι να μην κινδυνεύσουμε και να πλασαριστούμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία». Σε ό,τι αφορά τα καθαρά αγωνιστικά θέματα, απών από το επόμενο παιχνίδι θα είναι ο Τερζίου ο οποίος έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και είναι τιμωρημένος με μια αγωνιστική.

Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή των Πατσίλη και Γιώργου, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.

Στην τεχνική ηγεσία και ο Θρουμουλόπουλος

Ο Λάζαρος Θρουμουλόπουλος θα είναι το νέο πρόσωπο στην τεχνική ηγεσία του Ιάλυσου όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος. Αναλυτικά: «Η διοίκηση του Γ.Α.Σ Ιάλυσος ανακοινώνει την ένταξη του Λάζαρου Θρουμουλόπουλου στο προπονητικό team της ομάδας.

Ο Λάζαρος τα τελευταία χρόνια εργάζεται με μεγάλη επιτυχία στις ακαδημίες του συλλόγου, στις οποίες επενδύουμε σε καθημερινή βάση. Στόχος του Ιάλυσου είναι να πλαισιώνουμε ολοένα και περισσότερο την πρώτη ομάδα με παιδιά των ακαδημιών μας και ο Λάζαρος αποτελεί την ιδανική επιλογή σε αυτό το κομμάτι. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία με τα χρώματα του συλλόγου μας».

Διαβάστε ακόμη

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Διγενής Κοσκινού: Μαχραμάς και με τη βούλα