Τοπικό ποδόσφαιρο: Μεγάλη ανάσα για την ΑΕ Αδελφοσύνη

Τοπικό ποδόσφαιρο: Μεγάλη ανάσα για την ΑΕ Αδελφοσύνη

Τοπικό ποδόσφαιρο: Μεγάλη ανάσα για την ΑΕ Αδελφοσύνη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 379 ΦΟΡΕΣ

Μια πολύτιμη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Α’ Κατηγορία έκανε χθες η ΑΕ Αδελφοσύνη η οποία επικράτησε στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων με 3 – 2 της ΑΕ Κω.

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό «τρίποντο» που δίνει ανάσες στη Ροδίτικη ομάδα ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Το παιχνίδι είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και εξελίχθηκε σε ένα θρίλερ καθώς είχε δυο ανατροπές.

Πιο συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 9’ με τον Σαλαμαστράκη ωστόσο οι φιλοξενούμενοι με γκολ των Αρκούδα (49’) και Ζαίμι (52’) προηγήθηκαν με 2 – Ήταν η σειρά όμως της Αδελφοσύνης να κάνει τη δική της ανατροπή. Στο 71’ ο Σαλαμαστράκης έκανε με πέναλτι το 2 – 2 και στο 79’ ο Πάττας διαμόρφωσε το τελικό 3 – 2 χαρίζοντας την πολυπόθητη νίκη στην ομάδα του.

«Διπλό» για τη Δόξα Καρδάμαινας
Σε άλλο χθεσινό παιχνίδι της Α’ Κατηγορίας, η Δόξα Καρδάμαινας πέρασε σαν σίφουνας από τον Άγιο Σουλά, κερδίζοντας τον Ευκλή Σορωνής με 4 – Το σκορ άνοιξε στο 33’ ο Χατζηφούντας ( 0 – 1) ενώ ο ίδιος παίκτης με πέναλτι στο 57’ έκανε το 0 – Στο 63’ και στο 77’ ο Ατσαλάκης, διαμόρφωσε το τελικό 0 – 4.


Νίκη για τον ΑΣ Τήλος
Σε εξ’ αναβολής παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, ο ΑΣ Τήλος που έπαιξε στο γήπεδο του μετά από κάτι παραπάνω από δυο μήνες (!), επικράτησε με 4 – 2 του Ατρομήτου Διμυλιάς. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και έφθασαν στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Το σκορ άνοιξε με πέναλτι ο Ηρακλής Σακελλάρης στο 15’, ενώ στο 32’ ο Μ. Σακελλάρης έκανε το 2 – 0 και στο 38’ ο ίδιος παίκτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – Στο 41’ και στο 53’ ο Καραγιάννης μείωσε σε 3 – 2 αλλά στο 60’ ο Μόσχου έκανε το 4 – 2 και «κλείδωσε» ουσιαστικά τη νίκη για τους Τηλιακούς.

Διαβάστε ακόμη

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Διγενής Κοσκινού: Μαχραμάς και με τη βούλα