A. Aρφαράς: Η ΝΔ στις εθνικές εκλογές θα κατακτήσει και πάλι τέσσερις έδρες στα Δωδεκάνησα

A. Aρφαράς: Η ΝΔ στις εθνικές εκλογές θα κατακτήσει και πάλι τέσσερις έδρες στα Δωδεκάνησα

A. Aρφαράς: Η ΝΔ στις εθνικές εκλογές θα κατακτήσει και πάλι τέσσερις έδρες στα Δωδεκάνησα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 646 ΦΟΡΕΣ

«Δεν είναι στόχος αλλά επιβεβλημένη ανάγκη η αυτοδυναμία στις εθνικές εκλογές», δήλωσε στον “Sky Rodos” o πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Ρόδου της ΝΔ κ. Αντώνης Αρφαράς σχολιάζοντας την πολιτική επικαιρότητα.

Για την ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών ο κ. Αρφαράς τόνισε πως αυτό είναι αρμοδιότητα του πρωθυπουργού.
«Εκτιμώ πως δεν θα καθυστερήσει η ανακοίνωση της ημερομηνίας διεξαγωγής των εθνικών εκλογών. Τελικά την άνοιξη θα έχουμε την αναμέτρηση στις κάλπες», είπε.


«Εμείς δουλεύουμε πυρετωδώς και περιμένουμε την ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών για να μπούμε κανονικά στον αγώνα», είπε.
Ο κ.Αρφαράς δήλωσε πως είναι και θέμα χρόνου να ανακοινωθούν και τα ψηφοδέλτια της ΝΔ


Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Δωδεκάνησα υπογράμμισε πως έχει κλειδώσει και μένει απλά να ανακοινωθεί.


Στο ψηφοδέλτιο θα μετέχουν οι νυν βουλευτές ο κ. Μάνος Κόνσολας, ο κ. Βασίλης Υψηλάντης, η κ. Μίκα Ιατρίδη, ο κ. Γιάννης Παππάς , ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου κ. Αντώνης Γιαννικουρής, η κ.Κατερίνα Εμμανουήλ και η κ.Λίτσα Φτακλάκη. Σε ερώτηση για το αν η ΝΔ θα καταφέρει να πετύχει την αυτοδυναμία στις εθνικές εκλογές ο κ. Αρφαράς δήλωσε:


«Από την αρχή έχω τονίσει πως η αυτοδυναμία της ΝΔ στις εκλογές είναι επιβεβλημένη ανάγκη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αποκλείει συνεργασίες και το έχει αποδείξει. Στη δεύτερη κάλπη η αυτοδυναμία θα είναι εφικτή. Ο λαός θα κρίνει θα συγκρίνει και θα επιλέξει», τόνισε.
Εκτίμησε πως και στα Δωδεκάνησα η ΝΔ θα έχει τέσσερις έδρες.
«Οι τέσσερις βουλευτές μας θα είναι και πάλι στη Βουλή. Αυτό εκτιμώ με βάση τα στοιχεία, τις ιδιαιτερότητες της εκλογικής περιόδου αλλά των δράσεων και επιτευγμάτων της κυβέρνησης της ΝΔ σε μια τετραετία δύσκολη και με πολλές προκλήσεις», δήλωσε ο κ. Αρφαράς.


Σε ερώτηση για τη φθορά της κυβέρνησης, ο κ. Αρφαράς τόνισε πως η εικόνα που σχηματίζουν οι δημοσκοπήσεις δεν δείχνει κάτι τέτοιο. «Δεν είχαμε μόνο τα οικονομικά. Υπήρξαν πολλά προβλήματα. Ο κόσμος αναγνωρίζει όσα έκανε η ΝΔ και το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός στις κρίσεις έδωσε λύσεις», τόνισε.

Διαβάστε ακόμη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο

Βασίλης Α. Υψηλάντης: « Η κυβέρνηση στη διαμόρφωση του Νέου Δικαστικού Χάρτη της χώρας έλαβε υπόψη τα προβλήματα της νησιωτικότητας»

Συλληπτήριο μήνυμα του Β. Υψηλάντη για τον θάνατο του Μιχαήλ Σωμού

Μ. Κόνσολας: «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»

ΠΑΣΟΚ Ν. Δωδεκανήσου: Απαράδεκτη η τοποθέτηση της Β. Φλέσσα στη Βουλή για τα Τέμπη

Μ. Κόνσολας: «Εξετάζεται η αναγκαιότητα δημιουργίας αποκεντρωμένων παραρτημάτων της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας, σε Ρόδο και Κω»

Γιάννης Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Παράταση στις προθεσμίες για τα χωρίς άδεια καταστήματα σε χερσαίες ζώνες λιμένων»