Π. Κουνάκης: Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να κατακτήσει δύο έδρες στα Δωδεκάνησα

Π. Κουνάκης: Το ΠΑΣΟΚ μπορεί  να κατακτήσει δύο έδρες στα Δωδεκάνησα

Π. Κουνάκης: Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να κατακτήσει δύο έδρες στα Δωδεκάνησα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 717 ΦΟΡΕΣ

«Τα δωδεκανησιακά προβλήματα, δεν έχουν κόμμα και χρώμα. Πρώτα νησιά μας και μετά τα κόμματα. Το ΠΑΣΟΚ έχει αποδοχή και μπορεί να κερδίσει δύο έδρες στα Δωδεκάνησα». Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων, μιλώντας χθες στον ρ/σ Sky ,ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Παναγιώτης Κουνάκης.

«Πάνω από όλα είναι η υγεία και το οικονομικό μετά την πανδημία. Πρέπει να βάλουμε το μυαλό μας να σκεφθεί πώς θα βοηθήσουμε τον κόσμο που έχει τόσα προβλήματα» είπε ο κ.Κουνάκης που άσκησε κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στη ΝΔ.

Σε ερώτηση για αυτά που του αναφέρουν οι πολίτες, ο κ. Κουνάκης τόνισε: «Ο κόσμος προσπαθεί να βρει νέα ελπίδα από τα νέα πρόσωπα, που έχουν μπει στην πολιτική. Για να καταλαβαίνεις όμως τον κόσμο, πρέπει να έχεις ζήσει κάποια πράγματα. Πρέπει να έχεις αντιμετωπίσει προβλήματα.»

Όσο για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως είναι ανανεωμένο. «Βλέπω στον κόσμο την τάση να αναζητά νέα πρόσωπα. Θα μας δώσουν την ευκαιρία να τους εκπροσωπήσουμε. Εγώ απολαμβάνω την προεκλογική μου καμπάνια στο έπακρο.

Με έχουν αγκαλιάσει οι άνθρωποι . Ακόμη και άνθρωποι που δεν στηρίζουν το χώρο του ΠΑΣΟΚ εκφράζονται θετικά για εμένα. Πρέπει να βάλουμε πάνω από όλα τα Δωδεκάνησα και μετά τα κόμματα. Επίσης να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό Δωδεκανησιακό μπλοκ. Μπορούμε στις εκλογές να πάρουμε δυο έδρες. Εκτιμώ ότι θα είμαστε δεύτερο κόμμα στα Δωδεκάνησα .

Όσο για τις δημοσκοπήσεις, θα τις δούμε στην κάλπη», είπε ο κ.Κουνάκης. Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε πως την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00, θα γίνουν τα εγκαίνια του πολιτικού του γραφείου στη Ρόδο στην οδό Βενετοκλέων.

Διαβάστε ακόμη

Μ. Κόνσολας: «Υπόθεση όλων μας η αναβάθμιση της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο»

Μ. Κόνσολας: «Μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε Κάρπαθο, Σύμη, Αστυπάλαια και σε περιοχές της Ρόδου»

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση των Τομέων του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα

Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με την Υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου για τις άδειες φορτηγών

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη από τη Νίσυρο για την επίσκεψη των Σακελλαρίδη και Σαράντη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο

Βασίλης Α. Υψηλάντης: « Η κυβέρνηση στη διαμόρφωση του Νέου Δικαστικού Χάρτη της χώρας έλαβε υπόψη τα προβλήματα της νησιωτικότητας»