Γ΄ Εθνική: Ζητάει εισαγγελέα η Ρόδος!

Γ΄ Εθνική: Ζητάει εισαγγελέα η Ρόδος!

Γ΄ Εθνική: Ζητάει εισαγγελέα η Ρόδος!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2400 ΦΟΡΕΣ

Παρουσία εισαγγελέα επιθυμεί η ομάδα της Ρόδου να διεξαχθεί το αυριανό κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η διοίκηση των «πρασίνων» με επιστολή που απέστειλε στην Εισαγγελία Ρόδου, ζητάει να κινηθεί η σχετική διαδικασία προκειμένου στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης να υπάρχει εισαγγελέας.

Η Ρόδος στο σχετικό έγγραφό της, επικαλείται γεγονότα που είχαν συμβεί όπως λέει, στο παιχνίδι του Πανιωνίου με τη Μύκονο το οποίο είχε πραγματοποιηθεί στις 15 Ιανουαρίου 2023 στο ίδιο γήπεδο.

Οι πληροφορίες της «Αθλητικής Ροδιακής», αναφέρουν ότι τα «ελάφια» ζητάνε και αυξημένη αστυνομική προστασία της αποστολής από τη στιγμή που θα αφιχθεί στο αεροδρόμιο «Βενιζέλος».

Οι σχέσεις μεταξύ των δυο συλλόγων είναι φανερό πως είναι τεταμένες από τον αγώνα του πρώτου γύρου που είχε γίνει στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας με κύκλους των «πρασίνων» να εκφράζουν ανησυχίες για εντάσεις σε βάρος της αποστολής.

Το αυριανό παιχνίδι είναι κομβικής σημασίας για τη Ρόδο η οποία παίρνοντας τη νίκη που είναι και ο μεγάλος της στόχος, θα κάνει ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα για να κατακτήσει την 1η θέση της βαθμολογίας.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά ζητήματα, τις υπηρεσίες του στο αυριανό παιχνίδι δεν θα μπορέσει να προσφέρει ο Ροντρίγκεζ, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Η αποστολή αναχωρεί σήμερα και θα επιστρέψει στη βάση της την Κυριακή το απόγευμα μετά το παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμη

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Διγενής Κοσκινού: Μαχραμάς και με τη βούλα

Βόλεϊ μόνο στις Παγκορασίδες…

Μετάλλια για τον τενίστα Βασίλειο Λυκουρέση στο Πανελλήνιο της Λάρισας!

Σύνδεσμος Προπονητών: Παραμένει πρόεδρος ο Χατζηαντωνίου