Με πιστωτική κάρτα η έκδοση εισιτηρίων στάθμευσης

Με πιστωτική κάρτα η έκδοση εισιτηρίων στάθμευσης

Με πιστωτική κάρτα η έκδοση εισιτηρίων στάθμευσης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1360 ΦΟΡΕΣ

Την δυνατότητα έκδοσης και πληρωμής εισιτηρίων με πιστωτική κάρτα θα έχουν πλέον οι οδηγοί που θέλουν να σταθμεύσουν τα οχήματά τους στην πλατεία Δημαρχείου. Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο αντιδήμαρχος οικονομικών, κ. Αναστάσιος Σπανός, αναφέρονται τα εξής:

Στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλει η Δημοτική αρχή του Αντώνη Καμπουράκη, προχωρήσαμε με γοργούς ρυθμούς και ολοκληρώσαμε στο μεγαλύτερο της μέρος τη διαδικασία που δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες της Ρόδου και τους επισκέπτες μας να μπορούν να εκδίδουν πλέον εισιτήρια για τη στάθμευση των οχημάτων τους, πληρώνοντας το αντίτιμο ανέπαφα με τη χρήση πλέον της πιστωτικής τους κάρτας.

Για το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας συνεργάστηκαν αρμονικά ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Τάσος Σπανός, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Νέων Τεχνολογιών Σπύρος Σπυρόπουλος, ο Προϊστάμενος Νίκος Μανίκαρος και υπηρεσιακοί παράγοντες τους οποίους και ευχαριστώ. Άλλη μια πληγή του παρελθόντος που κληρονομήσαμε και μας ντρόπιαζε (αφού οι πολίτες μπορούσαν να εκδώσουν εισιτήριο μόνο με μετρητά) κλείνει με τον εκσυγχρονισμό της ελεγχόμενης στάθμευσης.

Η ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών προς του μόνιμους κατοίκους του νησιού μας αλλά και προς τους επισκέπτες μας αποτελεί για μας μονόδρομο.

 

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο