Miss Burger: Αυθεντικές αμερικανικές γεύσεις στο κέντρο της Ρόδου

Miss Burger: Αυθεντικές αμερικανικές γεύσεις στο κέντρο της Ρόδου

Miss Burger: Αυθεντικές αμερικανικές γεύσεις στο κέντρο της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 5303 ΦΟΡΕΣ

Μπορεί να μετράει μόλις λίγους μήνες λειτουργίας, αλλά το Miss Burger στην Ίωνος Δραγούμη έχει ήδη αποκτήσει φανατικό κοινό και έχει πλέον καθιερωθεί ως ένα από τα κορυφαία μαγαζιά του κέντρου της Ρόδου.

Ο σεφ Μιχάλης Ανδρεαδάκης μετά από πολλά χρόνια σε επαγγελματικές κουζίνες αποφάσισε να συνδυάσει το ταλέντο με το πάθος του για το καλό φαγητό και να δημιουργήσει στο νησί ένα αυθεντικό αμερικάνικές diner με vintage διάθεση, ξεχωριστή διακόσμηση και «πρωταγωνίστρια» του μαγαζιού την Betty boop, το εμβληματικό cartoon της δεκαετίας 50’ – 60’!

Mε πολύ μεράκι και με τη βοήθεια της συζύγου του Σέβας, ο Μιχάλης Ανδρεαδάκης επιμελήθηκε το μενού και προσφέρει ζουμερά burger με χειροποίητα ψωμάκια και σάλτσες, μπιφτέκι black Angus ή παναρισμένο κοτόπουλο, ενώ στον κατάλογο θα βρείτε και πολλές επιλογές για χορτοφάγους και vegans.

Αξίζει να δοκιμάσετε το Bacon mushroom melt, best seller του μαγαζιού, με ψητά μανιτάρια, μπιφτέκι black Angus, διπλό bacon, τυρί τσένταρ, γκούντα και μια χειροποίητη μαγιονέζα με ψητά κρεμμύδια και σησαμέλαιο. Μια συνταγή που δημιούργησε ο Μιχάλης, εμπνευσμένος από τα burger των Wendy’s που είχε γευτεί πριν από πολλά χρόνια!

Οι λάτρεις της αμερικανικής κουζίνας θα ξεχωρίσουν επίσης το cheese steak sandwich με Panini, ψιλοκομμένο μοσχάρι black Angus, gouda, ψητά κρεμμύδια, πιπεριές, μανιτάρια, iceberg & ντομάτα.

Απολαύστε το burger σας στους δερμάτινους κόκκινους καναπέδες του μαγαζιού, θαυμάζοντας την ιδιαίτερη διακόσμηση ή και στο σπίτι σας με ένα τηλέφωνο!

Θα το βρείτε:
Ίωνος Δραγούμη 25-27 Ρόδος
Για delivery: 2241 023313
Social media: @ miss_burger_rhodes

Διαβάστε ακόμη

Πάμε Στοίχημα: Περισσότερα από 24 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

To ΝΕΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ των Super Market Παναγιωτάς είναι εδώ!

ΚΙΤΡΙΝΟ ή ΠΡΑΣΙΝΟ τι να επιλέξω;

Sissitio ...Πανδαισία γεύσεων, αισθήσεων και εμπειριών

Τα Mymarket στηρίζουν για 2η χρονιά τους εργαζομένους τους που θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους!

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Η Meeting Point Hotel Management Hellas, αναζητά για τα ξενοδοχεία της στη Ρόδο, που φέρουν τα brands LABRANDA, Βοηθό Λογιστή

Νέους συνεργάτες για να στελεχώσουν το δυναμικό της αναζητά η Caterplus