Γ' Εθνική: Δυναμικά για τον τίτλο η Ρόδος!

Γ' Εθνική: Δυναμικά για τον τίτλο η Ρόδος!

Γ' Εθνική: Δυναμικά για τον τίτλο η Ρόδος!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 469 ΦΟΡΕΣ

Δυναμικά έχουν μπει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής οι παίκτες της Ρόδου.

Η νέα νίκη, αυτή τη φορά επί του Αίαντα Γαστούνης με το άνετο μάλιστα 4 – 0, δείχνει ξεκάθαρα ότι οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν δυναμικά την 1η θέση στην τελική βαθμολογία, κάτι που είναι φυσικά και ο πολύ μεγάλος στόχος που έχει τεθεί από το ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Τα «ελάφια» δείχνουν σε πολύ καλή κατάσταση. Πέντε «στροφές» πριν το φινάλε, η ροδίτικη ομάδα έχει ακόμα να παίξει με την Ερμιονίδα (εντός), το Φοίνικα Νέας Επιδαύρου (εκτός), τον Πανηλειακό (εντός), Πανγυθεατικό (εκτός) και την ΑΕ Μυκόνου (εντός). Πρόκειται για ένα θεωρητικά βατό πρόγραμμα όπου μεγάλος στόχος φυσικά είναι να γίνουν πέντε νίκες.

Βαθιά ανάσα για τον Ιάλυσο

Από εκεί και πέρα, το «διπλό» που έκανε ο Ιάλυσος στον Πύργο είναι πάρα πολύ σημαντικό και δίνει την ευκαιρία στην έτερη ροδίτικη ομάδα να πάρει βαθιά ανάσα ενόψει της συνέχειας. Πλέον, ο Ιάλυσος βρίσκεται πέντε βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και οπωσδήποτε ατενίζει με μεγάλη αισιοδοξία το μέλλον του. Για πολλούς, το «διπλό» στον Πύργο μπορεί να αποτελέσει το «κλειδί» για την εξασφάλιση της παραμονής. Το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό και άπαντες στρέφουν πλέον την προσοχή τους στο παιχνίδι της ερχόμενης αγωνιστικής που είναι και πάλι εκτός έδρας, με τον Πανγυθεατικό.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”