Σήμερα κι αύριο σε τουρνουά στην Ιταλία το παιδικό τμήμα του Κολοσσού

Σήμερα κι αύριο σε τουρνουά στην Ιταλία το παιδικό τμήμα του Κολοσσού

Σήμερα κι αύριο σε τουρνουά στην Ιταλία το παιδικό τμήμα του Κολοσσού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 530 ΦΟΡΕΣ

Ένα σημαντικό αναπτυξιακό διήμερο στην Ιταλία με πρωταγωνιστή και τον Κολοσσό πραγματοποιείται σήμερα κι αύριο στην πόλη Φροζινόνε.


Στο πλαίσιο των καινοτόμων προσπαθειών από τον σύλλογο, το παιδικό του τμήμα θα συμμετάσχει στη διοργάνωση με παρουσία επίσης των Scuba Academy, San Paolo Ostiense, Cinecitta Polaris, Tiber Roma και Virtus Pomezia. Το τουρνουά αυτό πραγματοποιείται στη μνήμη του Mario Calcabrina και διοργανώνεται από τη Veroli Basketball Akademy με την οποία τα τελευταία χρόνια υπάρχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα, προκειμένου το τμήμα να λειτουργήσει σε διεθνή πρότυπα, ακολουθώντας τις νέες εξελίξεις στο χώρο του μπάσκετ. Έχοντας προπονητή τον Πάνο

Παναγιωταράκο και συνοδό τον Μιχάλη Μπάρδο, βρίσκονται στην Ιταλία οι παρακάτω παίκτες: Άγγελος Ζαΐρης, Σωτήρης Μάγος, Γιώργος Ζόγλου, Θωμάς Καλλιγάς, Βασίλης Κουγιός, Σπύρος Κεφαλάς, Φίλιππος Τάττης, Γιώργος Γκιζέτης, Θαρρενός Κολέτσης, Θοδωρής Μήκας, Γιώργος Χατζής, Αδάμ Παζαΐτης, Γιάννης Τσίγκος, Αλέσιο Λέκα, Οδυσσέας Τσούμπανος και Γιάννης Καρκαλής.


Όσον αφορά το τμήμα Mini (γεννηθέντες του 2010) θα συμμετάσχει από 16 έως 18 Απριλίου σε πανελλήνιο τουρνουά που διοργανώνει ο Προμηθέας Πατρών στην Πάτρα, στο πλαίσιο του Promitheas Park Tournaments με τη συμμετοχή αρκετών ομάδων πρώτης γραμμής!

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη