Επίσκεψη του Δημήτρη Γάκη στη Νέα Αγορά

Επίσκεψη του Δημήτρη Γάκη στη Νέα Αγορά

Επίσκεψη του Δημήτρη Γάκη στη Νέα Αγορά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 861 ΦΟΡΕΣ

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου, Δημήτρης Γάκης, αναφέρονται τα εξής:

Στο πλαίσιο της συνεχούς επικοινωνίας του βουλευτή Δωδεκανήσου ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Δημήτρη Γάκη με τους πολίτες της Ρόδου, επισκέφθηκε τη Νέα Αγορά.

Ο Δημήτρης Γάκης μαζί με τη Χρύσα Καραγιάννη και την Κατερίνα Σαράντη, συνυποψήφιες στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Δωδεκάνησο, περπάτησαν τη Νέα αγορά και συνομίλησαν με καταστηματάρχες αλλά και άλλους πολίτες για τα προβλήματα με την ακρίβεια, με τις τιμέςστα καύσιμα, τα προβλήματα της πόλης αλλά και τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσοι δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο εμβληματικό σημείο της Ρόδου.

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις τόσο των εργαζομένων όσο και των επιχειρηματιών στον προσβλητικό τρόπο με τον οποίο επιχειρεί η κυβέρνηση της ΝΔ μέσω του μεταφορικού ισοδύναμου να χειραγώγηση τις επιλογές των πολιτών στις προσεχείς εκλογές. “Η τακτική του “δίνουμε λίγα για να ζητούν οι πολλοί“ είναι νοοτροπία της εποχής των μαυρογιαλούρων και θα τους γυρίσει μπούμερανγκ” έλεγαν οι εργαζόμενοι και οι επιχειρηματίας. Δεν μπορεί ενώ εκκρεμούν αιτήματα πληρωμής πολιτών και επιχειρήσεων ενός και πλέον έτους να ανακοινώνεται ικανοποίηση αιτημάτων μόνο ενός εξαμήνου και για τα υπόλοιπα …..περάστε το Μάη.

Ο κ. Γάκης και οι δυο συνυποψήφιες του διαβεβαίωσαν τους πολίτες ότι ο διάλογος με την κοινωνία θα είναι συνεχής, ο ουσιαστικός θα αρχίσει στις 22 Μαΐου, και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στη «δεύτερη ευκαιρία» διακυβέρνησης που θα του δώσει ο ελληνικός λαός θα εφαρμόσει, με τη δική τους συμβολή, το δικό του πρόγραμμα, χωρίς μνημόνια και δεσμεύσεις με γνώμονα τα προβλήματα και τις ανάγκες των πολιτών.

 

Διαβάστε ακόμη

Μ. Κόνσολας: «Υπόθεση όλων μας η αναβάθμιση της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο»

Μ. Κόνσολας: «Μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε Κάρπαθο, Σύμη, Αστυπάλαια και σε περιοχές της Ρόδου»

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση των Τομέων του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα

Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με την Υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου για τις άδειες φορτηγών

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη από τη Νίσυρο για την επίσκεψη των Σακελλαρίδη και Σαράντη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο

Βασίλης Α. Υψηλάντης: « Η κυβέρνηση στη διαμόρφωση του Νέου Δικαστικού Χάρτη της χώρας έλαβε υπόψη τα προβλήματα της νησιωτικότητας»