Θα δικαστεί 60χρονος για διακίνηση ναρκωτικών και λαθρεμπορία

Θα δικαστεί 60χρονος για διακίνηση ναρκωτικών και λαθρεμπορία

Θα δικαστεί 60χρονος για διακίνηση ναρκωτικών και λαθρεμπορία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 13167 ΦΟΡΕΣ

Κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών, λαθρεμπορία, παράνομη κατοχή όπλου αλλά και πλαστογραφία με χρήση, θα δικαστεί στις αρχές Μαΐου, 60χρονος από το Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου.

Πρόκειται για δύο δικογραφίες οι οποίες σχηματίστηκαν στις 23 και 24 Δεκεμβρίου 2017 στη Ρόδο, σε βάρος του 60χρονου και προσδιορίστηκε να εξεταστούν ως μία υπόθεση, στις 10 Μαΐου από το δικαστήριο.

Πιο αναλυτικά, για τον 60χρονο όλα ξεκίνησαν στις 23 Δεκεμβρίου 2017 στις 11.30 το πρωί στο 27ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Ρόδου – Λίνδου.

Εκεί τον εντόπισαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι και διαπίστωσαν ότι ο 60χρονος είχε αναρτήσει σε ι.χ. επιβατικό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, πινακίδες κυκλοφορίας που ανήκαν σε άλλο όχημα επίσης ιδιοκτησίας του, ενώ για τις αντίστοιχες πινακίδες είχε δηλώσει κλοπή.

Στη συνέχεια, σε έρευνα, που διενεργήθηκε στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 144,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 120 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ταινία απόδοσης φόρου.

Την επόμενη ημέρα 24 Δεκεμβρίου 2017 (παραμονή Χριστουγέννων) οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του 60χρονου όπου και εντόπισαν 232 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, σπόρους ίδιας ναρκωτικής ουσίας και ένα πιστόλι των 38 mm, μετά γεμιστήρα.

Ναρκωτικά, τσιγάρα και το όπλο κατασχέθηκαν, ενώ σε βάρος του 60χρονου σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη.

Διαβάστε ακόμη

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια

Σύλληψη 22χρονου στην Κω για κροτίδες και δυναμίτες

Συνελήφθη 30χρονος σερβιτόρος για άγρα πελατών