ΑΣ Ρόδος: Περιμένει ένα… θαύμα!

ΑΣ Ρόδος: Περιμένει ένα… θαύμα!

ΑΣ Ρόδος: Περιμένει ένα… θαύμα!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 764 ΦΟΡΕΣ

Με το βλέμμα της στραμμένο στο παιχνίδι του Αιολικού με τον Πανιώνιο στη Μυτιλήνη, η Ρόδος περιμένει σήμερα στις 4μ.μ. το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Το παιχνίδι αυτό, θα κρίνει τον πρωταθλητή του ομίλου με τους «πράσινους» να κατακτούν την 1η θέση εφόσον η ομάδα της Μυτιλήνης ηττηθεί χωρίς να πετύχει περισσότερα από 1 γκολ. Αν ο Αιολικός χάσει, για παράδειγμα, με 3 – 2, τότε θα υπάρξει μπαράζ μεταξύ Ρόδου και Αιολικού για να αναδειχθεί ο πρωταθλητής καθώς θα υπάρξει απόλυτη ισορροπία μεταξύ τους.

Με αυτό το… θρίλερ λοιπόν, τα «ελάφια», τα οποία κερδίζουν με 3 – 0 στα χαρτιά την ΑΕ Μυκόνου η οποία δεν ταξιδεύει στο νησί μας, προσδοκούν ουσιαστικά από τον Πανιώνιο να παίξει δυνατά και να τα δώσει όλα μέσα στη Μυτιλήνη, απέναντι στον Αιολικό που μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο ακόμα και με μια ισοπαλία. Αν και πολλοί στο νησί μας είναι απαισιόδοξοι, εντούτοις η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και ευελπιστούν ότι τα πράγματα θα κυλήσουν υπέρ της ομάδας της πόλης μας.

Στο Πυλί ο Ιάλυσος Από εκεί και πέρα, Ιάλυσος και ΑΟ Πυλίου που έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία, αγωνίζονται μεταξύ τους στην Κω σε ένα παιχνίδι άνευ βαθμολογικού ενδιαφέροντος όπου αναμένεται να παίξουν και αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές.

Όλο το πρόγραμμα της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής μαζί με τους διαιτητής, τους «βοηθούς» και τους παρατηρητές είναι το ακόλουθο: Προσφυγικών (16:00): Α.Π.Σ. Πάτραι- Παναργειακός (Λάμιας) Κατσίνης, Τσέλιος, Παπαηλίας Ρόδος (16:00): Ρόδος- Α.Ε. Μυκόνου (Τσαγγάρης) Παναγιωταράς, Ξουρίδας, Μπακογιάννης Πυλί (16:00): Α.Ο. Πυλίου- Γ.Α.Σ. Ιάλυσος (Λάμπρου) Φωκάς, Ανδριανός, Σταθοπούλου Μυτιλήνη (16:00): Αιολικός- Πανιώνιος (Καρμίρης) Τριανταφύλλου, Γκουριώτης Λυκομήτρος Πύργος (16:00): Πανηλειακός- Α.Ε. Ερμιονίδας (Δασκαλόπουλος) Ρέκκας, Κωνσταντόπουλος, Λουκάς Μελιγαλά (16:00): Α.Ο. Διαβολιτσίου- Αίας Γαστούνης (Παπαμίχος) Λιαρός, Βαλκάνας, Τζαφαλιάς

Διαβάστε ακόμη

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Διγενής Κοσκινού: Μαχραμάς και με τη βούλα