Ευαγγελία Παναή: Η Πλεύση Ελευθερίας και οι εκλογές της 25ης Ιουνίου

Ευαγγελία Παναή: Η Πλεύση Ελευθερίας και οι εκλογές της 25ης Ιουνίου

Ευαγγελία Παναή: Η Πλεύση Ελευθερίας και οι εκλογές της 25ης Ιουνίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1528 ΦΟΡΕΣ

Άρθρο της
Ευαγγελίας Παναή*

«Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες, φίλες και φίλοι,
ως Πλεύση Ελευθερίας, Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και τη­ στήριξή σας, για τα υπέροχα συναισθήματα που μάς χαρίσατε και μοιραστήκαμε στον εκλογικό αγώνα που κορυφώθηκε με τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Ως Πλεύση Ελευθερίας Δωδεκανήσου, σας απευθύνουμε 2.925 θερμά ευχαριστώ, όσες οι ψήφοι εμπιστοσύνης με τις οποίες τιμήσατε το ψηφοδέλτιό μας! Η Νίσυρός μας με ποσοστό 8,66%, η Ρόδος μας με 2.053 ψήφους και ποσοστό 3,41%, η Δημοτική Ενότητα Πεταλούδων με ποσοστό 5,08%.

Θέλω να δώσω μέσα από την καρδιά μου, 1.292 θερμά ευχαριστώ στους συμπατριώτες μας, που με τίμησαν προσωπικά με την ψήφο τους, αναδεικνύοντάς με πρώτη σε σταυρούς προτίμησης στο αξιόλογο ψηφοδέλτιό μας, με τους αγαπημένους συναγωνιστές μου Μαρία Λαϊνά, Κώστα Θανόπουλο, Κωστή Σαββιδάκη και Γιάννη Χαλκιά, με τους οποίους δώσαμε τον καλό και ευγενικό αγώνα.

Σας είμαστε ευγνώμονες!
Η Πλεύση Ελευθερίας, περνώντας μέσα από αποκλεισμούς και εμπόδια κάθε είδους, κατόρθωσε να υπερδιπλασιάσει πανελλαδικά το ποσοστό της στις πρόσφατες εκλογές και να φτάσει στο 2,9%. Έτσι, προσωρινά μόνο, έμεινε εκτός Βουλής για 0,1%.

Ήδη, βαδίζουμε ολοταχώς προς τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, με τη γνώση, τη σωρευμένη εμπειρία όλων μας και προπάντων, οπλισμένοι με την αγάπη και τη στήριξη με την οποία μας αγκάλιασε και μας αγκαλιάζει καθημερινά όλος ο Ελληνικός Λαός, από άκρου εις άκρον της Πατρίδας μας.

Η προσέλευση και η στήριξη των Πολιτών προς την Πλεύση Ελευθερίας, έχει πλέον πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας, πράγμα που όχι μόνο αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις, αλλά και το βιώνουμε καθημερινά στην πράξη, γεγονός που μας κάνει να πιστεύουμε βάσιμα όχι απλά στο ξεπέρασμα του απαραίτητου 3% για την είσοδό μας στην Βουλή, αλλά σε έναν νέο υπερδιπλασιασμό του ποσοστού μας.

Ο λόγος είναι απλός: στη διάρκεια αυτών των χρόνων, η Πλεύση Ελευθερίας και η Ζωή Κωνσταντοπούλου έδωσαν τις εξετάσεις τους και τις πέρασαν με άριστα!

Παρόλα τα εμπόδια, παρόλο τον απόλυτο αποκλεισμό από όλα τα ΜΜΕ, παρόλες τις μικρές δυνάμεις μας, η Πλεύση Ελευθερίας και η Ζωή Κωνσταντοπούλου ήταν εκεί, σε όλα τα μεγάλα προβλήματα του Λαού μας, δίνοντας μάχες δυσανάλογα μεγάλες για τις δυνάμεις μας: ενισχύοντας το Εθνικό Σύστημα Υγείας με δωρεές, στις πλημμύρες στη Μάνδρα, στην πυρκαγιά στο Μάτι, στις πυρκαγιές στη Βόρεια Εύβοια, στο έγκλημα στα Τέμπη, στο Συμβούλιο της Επικρατείας ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και τόσα άλλα, που ο αποκλεισμός από το σύστημα και τα ΜΜΕ, εμπόδισε να τα πληροφορηθεί ο Ελληνικός Λαός, για τον οποίο παλέψαμε και παλεύουμε.

Όμως τώρα, το φράγμα έσπασε!
Είμαστε παντού και είμαστε ακόμη πιο οργανωμένοι, ακόμη πιο θαρραλέοι, ακόμη πιο μαχητικοί!


Σε αυτόν τον νέο προεκλογικό αγώνα, καλούμε όλους και όλες Εσάς, που σεβόμαστε και τιμούμε για την αγάπη σας και τη στήριξή σας και που μας χαρίσατε στιγμές και συναισθήματα ανεπανάληπτα, να σταθείτε δίπλα μας.

Να πάρετε πάνω σας αυτόν τον νέο ευγενικό στόχο των εκλογών της 25ης Ιουνίου και να δώσετε στην Πλεύση Ελευθερίας και στη Ζωή Κωνσταντοπούλου τη δυνατότητα να αντιπαλέψει και να αντιμετωπίσει μέσα και έξω από τη Βουλή, τη νέα συντηρητική, αντιλαϊκή επέλαση της κυβέρνησης, καθώς και τα αντεθνικά σχέδια που έχουν ήδη δρομολογηθεί για το Αιγαίο.

Για να δώσουμε επιτέλους, ζωή στη Βουλή!»

* Η Ευαγγελία Παναή είναι υποψήφια βουλευτής Δωδεκανήσου με την Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Διαβάστε ακόμη

Ηλίας Καραβόλιας: Περί της δομής των πραγμάτων

Γιώργος Γεωργαλλίδης: Η ανάγκη επιστροφής της ελπίδας

Θεόδωρος Παπανδρέου: Έχει θέση η τιμωρία στη διαπαιδαγώγηση του παιδιού;

Πέτρος Κόκκαλης: Εθνική Πράσινη Συμφωνία για την ευημερία

Γιάννης Ρέτσος: Υπερτουρισμός: μύθοι και αλήθειες

Δημήτρης Κατσαούνης: Αυτές οι Eυρωεκλογές χτίζουν γέφυρα με τον Ελληνισμό της Διασποράς

Γιάννης Σαμαρτζής: Τα τεκμήρια διαβίωσης των φορολογουμένων και η δυνατότητα αποφυγής τους

Φίλιππος Ζάχαρης: Εσωτερικός κόσμος, εικόνες και ορισμός του χρόνου