Σήμερα στις 7 μ.μ. η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στη Ρόδο

Σήμερα στις 7 μ.μ. η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στη Ρόδο

Σήμερα στις 7 μ.μ. η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 11084 ΦΟΡΕΣ

Στις 7 σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο η ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος ήρθε χτες το πρωί στο νησί μας προερχόμενος από την Κρήτη.

Ο κ. Ανδρουλάκης που θα αναχωρήσει τη Δευτέρα από τη Ρόδο, θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί και με στελέχη του κόμματος από την περιοχή μας, ενώ όπως είχε δηλώσει προχτές σε συνέντευξη τύπου ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής Νίκος Μουτσάκης, η προεκλογική ομιλία του θα γίνει στην πλατεία Ιωαννίδη στον Ευαγγελισμό (Ελαφάκια) όπου θα έχουν την ευκαιρία όλοι οι νησιώτες και οι Ρόδιοι να παρευρεθούν και να ακούσουν το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα, όπως είπε, η ανάπτυξη των νησιών είναι ψηλά στην ατζέντα του κινήματος και ο κ. Ανδρουλάκης από τη Ρόδο θα εξαγγείλει τις προτάσεις και τις πολιτικές για τα νησιά.

ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ
Να εμπιστευτούν την πολιτική του ΠΑΣΟΚ κάλεσε τους πολίτες του Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο, όπου βρέθηκε νωρίτερα το Σάββατο, ο πρόεδρος του κινήματος, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στην Κρήτη.

«Αγωνιζόμαστε από άκρη σε άκρη της Κρήτης για να πάρει το νησί μας το πολιτικό χρώμα που του ταιριάζει, το πράσινο της κοινωνικής δικαιοσύνης και της εθνικής αξιοπρέπειας, το πράσινο της ελπίδας και της προοπτικής. Αγωνιζόμαστε», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης, «με τον λόγο της αλήθειας κι επιμένω για δίκαιη ανάπτυξη, για να λιγοστέψουν τα φορολογικά βάρη από τις πλάτες της μεσαίας τάξης και των πιο αδύναμων Ελλήνων».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ακόμη πως «... έχουμε άλλες αγωνίες από τον κύριο Μητσοτάκη. Όπως βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να μη φορολογήσουμε τα υπερκέρδη των ολιγαρχών. Αλγεινή εντύπωση μου έχει προκαλέσει και η αλλαγή του ΣΥΡΙΖΑ που πια δε μιλάει για φορολόγηση των υπερκερδών των τραπεζών».

Το ΠΑΣΟΚ και η δημοκρατική παράταξη επισήμανε ο επικεφαλής της Χαριλάου Τρικούπη, ήρθε για να μείνει, «...να υπερασπιστεί μία Ελλάδα που δίνει ευκαιρίες στις νεότερες γενιές, μία Ελλάδα της αξιοπρέπειας, μία Ελλάδα που θα είναι ισχυρή στην Ευρώπη.

Αυτή την Ελλάδα θα ξαναδημιουργήσει η Δημοκρατική παράταξη του ΠΑΣΟΚ σε αυτή τη νέα εποχή και είμαι σίγουρος ότι στις 25 Ιουνίου, οι πολίτες θα αγκαλιάσουν ακόμα πιο δυνατά αυτή την προσπάθεια που κάνουμε».

Ο κ. Ανδρουλάκης επικοινώνησε με τους οπαδούς του κινήματος, στο ραντεβού της παράταξης στην πλατεία του Περάματος και τους διαβεβαίωσε ότι στις επόμενες εκλογές, το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ θα ανέβει, ζητώντας τους να επικοινωνήσουν από την πλευρά τους το μήνυμα ότι είναι ανάγκη το κίνημα να βρεθεί στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης και φυσικά να μη χαθεί η έδρα του κόμματος στο νομό.

Διαβάστε ακόμη

Μ. Κόνσολας: «Υπόθεση όλων μας η αναβάθμιση της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο»

Μ. Κόνσολας: «Μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε Κάρπαθο, Σύμη, Αστυπάλαια και σε περιοχές της Ρόδου»

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση των Τομέων του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα

Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με την Υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου για τις άδειες φορτηγών

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη από τη Νίσυρο για την επίσκεψη των Σακελλαρίδη και Σαράντη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο

Βασίλης Α. Υψηλάντης: « Η κυβέρνηση στη διαμόρφωση του Νέου Δικαστικού Χάρτη της χώρας έλαβε υπόψη τα προβλήματα της νησιωτικότητας»