ΓΣ Δωδεκάνησος: «Τα καλύτερα έρχονται!»

ΓΣ Δωδεκάνησος: «Τα καλύτερα έρχονται!»

ΓΣ Δωδεκάνησος: «Τα καλύτερα έρχονται!»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 840 ΦΟΡΕΣ

Μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου στην Α1 και το Κύπελλο ΟΣΕΚΑ, ο ΓΣ Δωδεκάνησος με παρουσία σε δύο τελικούς, εξέδωσε ανακοίνωση για να ευχαριστήσει όλους όσοι τον στηρίζουν, αφήνοντας υπόσχεση για επιτυχίες και στο μέλλον.

Να σημειώσουμε πως η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο από το νησί μας διεκδίκησε τίτλους σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχοντας εξαιρετική χρονιά, ασχέτως του ότι δεν μπόρεσε να κατακτήσει κούπα.

Η ανακοίνωση:
«Ξεκινώντας φέτος το αγωνιστικό ταξίδι της ομάδας μας, ξέραμε ότι δύσκολα θα ήμασταν φαβορί για κάποιον τίτλο, δεδομένου του ότι υπήρχαν ομάδες με καλύτερο αγωνιστικά ρόστερ από εμάς.

Παρόλα αυτά, κόντρα στα προγνωστικά όλων η ομάδα μας κατάφερε να κάνει σπουδαία παιχνίδια κατακτώντας νίκες απέναντι σε πολύ δυνατές ομάδες, όπως ο Παναθηναϊκός ο Άτλας και ο Μέγας Αλέξανδρος, διεκδικώντας έτσι την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (τερματίσαμε δεύτεροι) και αποκλείοντας από τον τελικό κυπέλλου την ομάδα του Παναθηναϊκού.

Το να φτάνει κανείς σε δυο τελικούς (πρωτάθλημα και Κύπελλο) χωρίς να καταφέρει εντέλει να κατακτήσει κάποιο τίτλο, αφήνει αρκετή πικρία…

Ωστόσο, εμμένοντας πιστοί στην φιλοσοφία της ομάδας μας, κρατάμε τα πολλά θετικά της φετινής χρονιάς, μαθαίνοντας από τα λάθη και τις αδυναμίες μας, με την βεβαιότητα ότι θα βγούμε ακόμα πιο δυνατοί χαράζοντας νέους αγωνιστικούς στόχους που θα μας φέρουν για ακόμα μια φορά στην διεκδίκηση της κορυφής!

Συνεχίζουμε λοιπόν πιστοί στην φιλοσοφία μας και στο ομαδικό μας πνεύμα έχοντας πάντα στο πλευρό μας τον υπέροχο κόσμο, ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ, που μας στηρίξατε σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος! Τα καλύτερα έρχονται!

Συγχαρητήρια στις ομάδες του Μέγα Αλέξανδρου και του Άτλαντα Αθηνών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και Κυπέλλου».

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων